Vip ponuda

Neograničeni minuti za интарифа postpaid do kraja obračunskog perioda

Preuzmi ponudu

Praznici nam stižu, a sa njima i sjajna Vip Plus ponuda! Razgovaraj koliko god želiš, jer te u okviru интарифа postpaida čekaju neograničeni minuti u nacionalnom saobraćaju bez naplate! Preuzmi ponudu putem SMS-a ili e-maila i poslaćemo ti vaučer kod. Vaučer kod unosiš u MojVip aplikaciju ili putem MojVip online servisa, u polje predviđeno za unos promotivnog koda.

Preuzmi ponudu

Unesi email adresu i u tvoj inbox stiže vaučer!

Neispravna mail adresa, proveri!
Nazad

Pogledaj korake aktivacije

Uslovi promocije

Check Mark Promocija traje od 21.12.2020. do 20.01.2021. i važi za postojeće интарифа pretplatnike koji nemaju neizmirene račune nakon roka dospelosti.
Check Mark Dodatak se ne naplaćuje i važi u nacionalnom saobraćaju od dana aktivacije do kraja tekućeg obračunskog perioda.
Check Mark Dodatak se može kombinovati sa ostalim dodacima, a prioritet potrošnje će imati dodatak koji je prvi aktiviran.
Check Mark Dodatak uključuje razgovore u nacionalnom saobraćaju.
Check Mark Ovaj dodatak ne važi za pretplatnike drugih Vip postpaid tarifa, Vip postpaid interneta i Sigurica pretplatnike, kao ni za prepaid korisnike.
Check Mark Aktivacija Promocije moguća je isključivo uz Vaučer. Vaučer kod može da se iskoristi samo jednom. Vaučer ne može da se zameni za novac.
Close
Koraci aktivacije
Aktiviraj Vip Plus ponudu u tri koraka:


Check Mark  preuzmi ponudu i stići će ti vaučer kod putem SMS-a ili e-maila,
Check Mark  idi na Moj Vip aplikaciju ili Moj Vip online servis i
Check Mark  u polje “Aktivacija vaučer koda” unesi kod koji smo ti poslali putem SMS-a ili e-maila.
Detaljan vodič za aktivaciju vaučera pogledaj ovde
Close