VipDrop

VipDrop - #onokad ti se sve nalazi na jednom mestu

Sačuvaj svoje fotografije, dokumente, muziku i video klipove na jednom mestu. VipDrop je tvoj lični internet oblak kojem možeš da pristupiš gde god da se nalaziš - bilo da koristiš mobilni internet ili WiFi konekciju.

Automatsko čuvanje podataka

Sve fotografije i video snimci sa tvog mobilnog uređaja automatski se čuvaju u VipDropu, tako da su ti uvek dostupni čak i u slučaju kvara ili gubitka uređaja.

Povezan sa svima

VipDrop je jedini servis koji ti omogućava da povežeš svoje Google Drive, Dropbox ili OneDrive naloge i da upravljaš svim podacima na jednom mestu. Takođe, uz VipDrop dodatak imaš besplatan surf, tokom korišćenja ovih cloud servisa, putem VipDrop aplikacije.

 

Iskoristi i jedinstvenu mogućnost da svoj kućni računar povežeš sa VipDropom i pristupaj svojim podacima gde god da si

Aktiviraj VipDrop

Želiš da gledaš filmove i serije sa svog računara na mobilnom uređaju, da prebacuješ muziku bez kabla sa računara na telefon, da sačuvaš fotografije čim ih napraviš?

Preuzmi aplikaciju besplatno u online prodavnicama

Aktiviraj VipDrop servis, putem mobilne aplikacije Moj Vip ili na http://vipmobile.rs/mojvip, i dobićeš besplatno mesec dana korišćenja servisa.

VipDrop servis dostupan je svim postpaid, kao i korisnicima Vip Online tarifa. VipDrop aplikacije dostupne su za mobilne platforme Android, iOS, operativne sisteme Windows, Linux i Mac, kao i putem internet pretraživača na adresi www.vipdrop.rs.

Naziv dodatka
VipDrop skladište
Mesečna pretplata
Prenos podataka*
VipDrop Skladište10GB
Cena (sa PDV-om)49 RSD
Prenos podatakaNeograničen
VipDrop Skladište100GB
Cena (sa PDV-om)149 RSD
Prenos podatakaNeograničen
VipDrop Skladište1TB (1000GB)
Cena (sa PDV-om)999 RSD
Prenos podatakaNeograničen