Šta sve možeš da uradiš u Vipu online?

Kako bismo ti pružili dodatnu podršku i obezbedili jednostavan pristup našim uslugama, pripremili smo listu aktivnosti koje u Vipu možeš obaviti putem interneta - brzo, jednostavno i bez čekanja u redu.

Poruči telefon online i dobijaš masku kakvu želiš
Samo u online prodavnici izaberi svoj novi telefon uz bilo koju postpaid tarifu i dobijaš personalizovanu masku. Nakon obavljene kupovine telefona kreiraj svoj izgled maske.
saznaj više
Vip virtuelna prodavnica - prva prodavnica koja dolazi kod tebe
Vip virtuelna prodavnica je inovativano iskustvo kupovine u kom ćeš uživati! Savetnici iz virtuelne prodavnice će ti pružiti potrebne i korisne informacije o Vip ponudi, a uz njihovu podršku možeš jednostavno i brzo da pronađeš ono što želiš i obaviš kupovinu uređaja koji odabereš.
saznaj više
Izaberi Vip elektronski račun
Vip E-račun sadrži sve informacije kao i papirni račun, digitalno je potpisan i dostavlja se putem mail-a. Prijavi se u samo nekoliko koraka i pomozi nam u nastojanju da sačuvamo životnu sredinu i doprinesemo smanjenju upotrebe papira i papirnog otpada.
saznaj više
Plati račun online
Plati svoj Vip postpaid račun online, u realnom vremenu, bez troškova provizije i čekanja u redu, putem Moj Vip korisničkog naloga.
saznaj više
Dopuni kredit u nekoliko klikova
Iskoristi mogućnost da dopuniš Vip prepaid broj ili uplatiš prepaid internet dopunu online, bez odlaska na prodajno mesto. Minimalna dopuna iznosi samo 200 dinara.
saznaj više
Proveri stanje svog računa online
Sve detalje o svom postpaid računu ili trenutnom zaduženju možeš saznati brzo i jednostavno putem Moj Vip aplikacije ili Moj Vip korisničkog naloga.
saznaj više
Aktiviraj omiljene dodatke na svom Postpaid broju
Ukoliko želiš više neta za najpopularnije aplikacije ili su ti potrebni dodatni minuti i poruke, izaberi svoj postpaid dodatak i aktiviraj ga brzo i jednostavno putem Moj Vip aplikacije ili Vip korisničkog profila.
saznaj više
Za više minuta, poruka i surfa aktiviraj Prepaid dodatke
Pojačaj svoj prepaid broj u samo par koraka. Bilo da želiš više minuta za priču, dodatne SMS-ove ili dodatne gigabajte za surf - sve je u Moj Vip aplikaciji i na tvom korisničkom profilu.
saznaj više
Pošalji svoj uređaj na servis
Popuni zahtev preko online forme ili nas kontaktiraj putem korisničkog centra na broj 060/1234 i organizovaćemo kurirsku službu koja će doći do tebe i preuzeti uređaj za servisiranje. Kurir će ti uručiti zamenski uređaj koji koristiš tokom trajanja popravke.
saznaj više
Pošalji kredit sa svog postpaid broja bilo kom prepaid korisniku
Obraduj dopunom prepaid korisnika kod želiš uslugom Pošalji kredit. Sa svog postpaid broja možeš jednostavno da uplatiš od 200 do 1.000 dinara u toku jednog obračunskog perioda.
saznaj više
Iskoristi Vip Plus pogodnosti
Za sve verne postpaid i prepaid korisnike, pripremili smo sjajne pogodnosti koje možeš da iskoristiš online. U Vip Plusu te čekaju atraktivni Vip benefiti i odlične ponude naših partnera za kupovinu raznih proizvoda i usluga.

saznaj više
Šta još možeš u Vipu online?
Potpiši novi ugovor ili obnovi postojeći, prenesi svoj broj u Vip ili pređi sa prepaid-a na postpaid - sve putem Vip online prodavnice.

saznaj više
Dostupni smo i online - kontaktiraj nas u svakom trenutku
Vip korisnički servis ti je dostupan 24h, a možeš da nas kontaktiraš i putem online kanala. Javi se ukoliko imaš pitanje, a mi ćemo ti dati odgovor u najkraćem mogućem roku.

kontakt      kontakt      viber     instagram     twitter