MyKi Touch sat

MyKi Touch je GPS sat koji roditeljima omogućava stalnu komunikaciju sa svojim detetom - putem poziva, glasovnih i tekstualnih poruka, kao i praćenje tačne lokacije deteta.

Roditelji mogu da prate aktivnosti svog deteta putem MyKi Watch aplikacije na mobilnom telefonu,
gde god da se oni ili dete nalaze.

Praćenje lokacije i sigurne zone


MyKi Touch sat povezuje se sa čak 24 satelita, koji omogućavaju precizno određivanje lokacije deteta - bilo da se nalazi na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Putem integrisanog Wi-Fi modula, MyKi Touch sat ostvaruje konekciju sa Wi-Fi mrežama u zatvorenim prostorima čime se dobija još bolja preciznost prilikom utvrđivanja lokacije.


Takođe, uz pomoć Wi-Fi modula na satu, moguće je odrediti sigurne zone u zatvorenom prostoru. Roditelji mogu da podese alarme ukoliko dete napusti određenu zonu pokrivenu Wi-Fi mrežom.

Pozivi i poruke


MyKi Touch sat ima mogućnost pozivanja do 18 predefinisanih brojeva, koje unose roditelji putem mobilne aplikacije. Roditelji u svakom trenutku može detetu da pošalje govornu ili tekstualnu poruku, dok dete direktno putem sata može da pošalje govornu poruku.

U slučaju opasnosti, dete može da pritisne SOS taster na satu. U tom trenutku roditelji dobijaju informaciju o trenutnoj lokaciji deteta putem SMS poruke, a MyKi Touch će automatski početi da poziva roditelje sve dok se neko od njih ne javi.

Senzor pokreta i kretanja


MyKi Touch sat poseduje senzore koji informišu roditelje ukoliko je dete skinulo sat sa ruke. Takođe, koristeći akcelerometar na satu roditelji mogu da prate fizičke aktivnosti deteta.

Ekran u boji osetljiv na dodir


MyKi Touch dolazi sa ekranom u boji na kojem su prikazane sve neophodne informacije - tačno vreme, pristigle poruke, nivo baterije, kao i prečice za pozivanje roditelja jednim klikom.

Pogledaj test MyKi Touch sata koji smo uradili sa www.benchmark.rs

MyKi Touch paket

MyKi Touch sat možeš da kupiš u Vip centrima ili u online prodavnici uz neku od NEO ili Klasik tarifa i ugovornu obavezu od 24 meseca.


Cena MyKi Touch sata bez ugovorne obaveze je 11.500 dinara.


KUPI ONLINE

Kako se koristi MyKi Touch sat?


Za komunikaciju i praćenje deteta, potrebno je da preuzmeš aplikaciju sa Google Play ili App Store.

MyKi Touch sat koristi minute, poruke i internet iz NEO ili Klasik tarife uz koju se kupuje uređaj.

Za korišćenje MyKi Watch aplikacije i praćenje deteta na telefonu ili tabletu roditelja neophodan je WiFi ili mobilni internet koji nije uključen u MyKi Touch paket.