Uz MyKi Pet uvek znaš gde je tvoj ljubimac

Kao pet friendly kompanija Vip zna koliko ti je sigurnost ljubimca važna.


Prvi put na našem tržištu predstavljamo MyKi Pet uređaj koji prati kretanje tvog ljubimca. Uz ugrađeni GPS/GSM treker, koji je putem Android/iOS aplikacije povezan sa tvojim telefonom, u svakom trenutku možeš da pratiš kretanje ljubimca.

Putem telefona u svakom trenutku možeš da:

Ukoliko imaš više ljubimaca, možeš da upariš sve trekere i pratiš kretanje iz jedne aplikacije. Takođe, cela porodica može da prati kretanje ljubimca sa više uređaja koristeći isti nalog.

Trostruko lociranje za bezbrižnu igru tvog ljubimca


Koristeći GPS, LBS i Wi-Fi za lociranje u realnom vremenu, uz MyKi Pet uređaj uvek znaš gde ti je ljubimac, čak i u zatvorenim prostorima. Koristeći satelitsko lociranje, preciznost prikaza lokacije je čak do 10 metara.

Sigurne zone kretanja


Uz MyKi Pet možeš da podesiš zone u kojima želiš da se tvoj ljubimac kreće. Na taj način možeš uvek da pratiš da li je tvoj ljubimac u parku ili na lokaciji gde se obično šeta, a istog trenutka kada izađe iz sigurne zone, dobijaš obaveštenje putem aplikacije.

Dresiranje uz MyKi Pet


Osim praćenja, MyKi Pet pruža ti mogućnost izdavanja daljinskih zvučnih komandi ljubimcu. Koristeći četiri različita zvučna signala, možeš da dresiraš svog ljubimca da izvrši jednostavne komande - da se vrati do tebe, sedne… Potrebno je samo da pritisneš taster u aplikaciji i tvoj ljubimac će čuti zvučni signal, putem MyKi Pet trekera na ogrlici, bez obzira kolika je udaljenost između vas.

Najlakši treker na svetu


Uz težinu od samo 28 grama, MyKi Pet pogodan je za manje i veće ljubimce. Male dimenzije i težina omogućavaju tvom ljubimcu nesmetanu šetnju i igru.

MyKi Pet treker paketi

MyKi Pet treker možeš da kupiš u Vip centrima za 4.200 dinara
i mesečnu pretplatu od 290 dinara, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.


KUPI ONLINE

Ukoliko ti više odgovara, MyKi Pet možeš da kupiš bez mesečne pretplate za 12.990 dinara. Internet saobraćaj neophodan za korišćenje MyKi Pet trekera uključen je u ponudu narednih 12 meseci.

Kako se koristi MyKi Pet treker?


Kako bi pratio svog ljubimca uz pomoć MyKi Pet trekera, potrebno je da preuzmeš aplikaciju sa Google Play ili App Store.

MyKi Pet uređaj zahteva internet konekciju, kako bi treker mogao da šalje podatke o lokaciji tvog ljubimca. Internet saobraćaj, neophodan za korišćenje trekera uključen je u pretplatu.

Za korišćenje aplikacije i praćenje ljubimca na telefonu ili tabletu neophodan je WiFi ili mobilni internet koji nije uključen u MyKi Pet pretplatu.

Pogledaj test MyKi Pet trekera koji smo uradili sa www.benchmark.rs