Uživaj u najboljim serijama i filmovima sa prevodom, dve godine!

Više od 6.000 sati najboljih filmova i serija sa prevodom čeka te uz kupovinu telefona u okviru Odluke meseca novembra. Uz telefone dobijaš i HBO GO uslugu, bez plaćanja mesečne pretplate, kao i neograničen internet za HBO GO, tokom 24 meseca trajanja ugovorne obaveze.

Kako da iskoristiš ponudu

Nakon kupovine uređaja dobićeš SMS sa vaučerom kodom, koji možeš da aktiviraš u prvih 30 dana od potpisivanja ugovora, uz koji dobijaš pristup ekskluzivnim naslovima kao što su Igra prestola, Sluškinjina priča, Nadzirači.

Kako da aktiviraš vaučer

01Poseti stranicu hbogo.rs/vip i kreiraj nalog
02Unesi broj platne kartice i vaučer kod (od dana aktivacije, korisniku neće biti naplaćena pretplata naredna 24 meseca)
03Preuzmi HBO GO aplikaciju za svoj telefon, tablet ili smart TV ili gledaj HBO GO sadržaj na računaru putem hbogo.rs veb stranice
04Prilikom prijavljivanja izaberi opciju "Prijava putem platne kartice“
05Unesi e-mail i lozinku koji su naveo prilikom registracije
06Ukoliko si već pretplaćen na HBO GO platnom karticom, potrebno je samo da se prijaviš, u opcijama izabereš "Upravljanje pretplatom“ i u odgovarajuće polje uneseš vaučer kod.
HBO GO možeš aktivirati na pet različitih uređaja, a uslugu istovremeno možeš da koristiš na dva.

Često postavljana pitanja

Da li mogu da iskoristim vaučer kod ukoliko već imam aktiviran HBO GO nalog putem kablovskog ili nekog drugog operatera?

Ukoliko imaš nalog na HBO platformi, a koji je aktiviran preko kablovskog ili nekog drugog operatera, vaučer kod nije moguće iskoristiti za taj nalog, već je potrebno da kreiraš novi nalog (prema gore opisanim koracima) i na tom novom nalogu da dodaš vaučer kod.

Kako da znam kada mi ističe 24 meseca korišćenja HBO GO usluge bez plaćanja mesečne pretplate?

Svi korisnici koji su aktivirali HBO GO vaučer kod, putem SMS-a dobiće obaveštenje o isteku promo perioda.

Šta ukoliko ne želim da nastavim korišćenje HBO GO usluge nakon promo perioda?

Ukoliko ne želiš da nastaviš da koristiš HBO GO nakon isteka 24 meseca korišćenja bez plaćanja mesečne pretplate, potrebno je da uslugu otkažeš putem sajta hbogo.rs.
Otvori tvoj HBO GO nalog i u sekciji „Podešavanja“ odaberi korak „Upravljanje pretplatom“. Zatim klikni na „Idi na stranicu za otkazivanje pretplate“ i klikni na „Otkaži pretplatu“.
Pretplatu možeš da otkažeš isključivo putem sajta hbogo.rs. Otkazivanje pretplate putem mobilne aplikacije nije moguće.