Dodatne usluge


Budi uvek u centru dešavanja i na jednostavan način u kontaktu sa svojim prijateljima na društvenoj mreži Facebook. Klikni na željenu sekcija da saznaš detalje o načinu aktiviranja i uslovima korišćenja.

SMS to Facebook™

Probaj SMS2Facebook™ i putem SMS-a menjaj svoj status, šalji poruke, bockanja i komentare, pretražuj ljude na Facebook™-u, i još mnogo toga! Takođe, možeš primati promene statusa, poruke, bockanja, zidne poruke ili zahteve za prijateljstvom jednostavno i odmah, putem SMS-a.


Kako se usluga SMS2Facebook™ koristi?

 1. Pošaljite SMS sa tekstom ”FB” (bez navodnika) na broj 32665 (FBOOK).Kao odgovor, dobićete SMS sa jedinstvenim konfirmacionim kodom i linkom na koji treba da se ulogujete radi registracije, kao na primer:
  Od: 32665
  Poruka: Facebook™ Mobile confirmation code: xyz10. http://m.facebook.com/a/123xyz
 2. Pošto ste primili poruku, kliknite na link iz poruke i ulogujete se na Facebook™ profil sa vašim podacima, koje i inače koristite za pristup Facebook™-u. Vaš jedinstveni konfirmacioni kod biće automatski već unet u predviđeno polje. Kliknite na „Activate“ da biste potvrdili uneti kod.
 3. Ukoliko ste ispravno uneli konfirmacioni kod, pojaviće se nova stranica sa porukom koja vas obaveštava o tome da je SMS2Facebook™ sada aktivan, a broj vašeg mobilnog telefona biti dodeljen vašem Facebook™ profilu. Takođe, odmah će Vam biti ponuđene i opcije za podešavanje ove usluge. U isto vreme, primićete i SMS koji Vas obaveštava o aktivaciji i korišćenju, kao npr:
  Od: 32665
  Poruka: Confirmed! Text 32665 (FBOOK) to set your status. To turn off Facebook Texts, reply “stop”. Reply “help” for other options.

Drugi način za aktivaciju usluge je preko Facebook™ web sajta:

 1. Ulogujte se na Facebook™ web sajt i odaberite opciju “Settings”, a zatim odaberite “Mobile” i kliknite na link „Register for Facebook Text Messages”.
  Savet: Ukoliko ste predhodno poslali poruku na 32665 i primili konfirmacioni kod, odaberite link „Already received confirmation code” i polje za unos koda će se pojaviti. Nakon unošenja koda iz poruke, potrebno je klinknuti na “Confirm”.
 2. Nakon klika na link za registraciju, u padajućem meniju odaberite operatora „Vip mobile” i kliknite na dugme „Next”.
 3. Pojaviće se prozor sa objašnjenjem da pošaljite SMS sa tekstom ”F” na na broj 32665 (FBOOK). Kao odgovor, dobićete SMS sa jedinstvenim konfirmacionim kodom, kao na primer:
  Od: 32665
  Poruka: Facebook Mobile confirmation code: xyz10.
 4. Unesite šifru u predviđeno polje i kliknite “Confirm”
 5. Ukoliko ste ispravno uneli konfirmacioni kod, pojaviće se nova stranica sa porukom koja vas obaveštava o tome da je SMS2Facebook™ sada aktivan, a broj vašeg mobilnog telefona biti dodeljen vašem Facebook™ profilu. Takođe, odmah će Vam biti ponuđene i opcije za podešavanje ove usluge. U isto vreme, primićete i SMS koji vas obaveštava o aktivaciji i korišćenju, kao npr:
  Od: 32665
  Poruka: Confirmed! Text 32665 (FBOOK) to set your status. To turn off Facebook Texts, reply “stop”. Reply “help” for other options.

Slanje SMS-a na 32665 (FBOOK), naplaćuje se kao standardan SMS, prema važećem cenovniku usluga Vipa.


SMS poruke poslate iz rominga na 32665 (FBOOK), biće naplaćene po standardnoj roming tarifi.


Primanje poruka sa broja 32665 je besplatno.


Za više detalja posetite http://www.facebook.com/mobile/.


MMS to Facebook™

Slika govori više od reči! Podelite sa svima vaše fotografije. MMS 2 Facebook™!


Sve što žudite da ispričate vašim prijateljima, neka prvo vide na vašem Facebook™ profilu. Uz novi servis, nikad nije bilo lakše podeliti sa prijateljima najnovije fotografije sa putovanja, izleta, iz noćnog provoda…


Kako se usluga MMS 2 Facebook™ koristi?


Da biste uspešno aktivirali uslugu, potrebno je da uradite sledeće:


 1. Pošaljite MMS na na e-mail adresu: mobile@facebook.com. Kao odgovor, dobićete SMS sa jedinstvenim konfirmacionim kodom, kao na primer:
  - Od: Facebook
  - Poruka: Your photo upload was succesful! Use this code to confirm your mobile on facebook.com/mobile: xyxfwv
 2. Pošto ste primili konfirmacioni kod, treba da se ulogujete na www.facebook.com/mobile s vašim podacima, koje i inače koristite za pristup Facebooku™. U sekciji „Mobile Upload“ nalazi se polje u koje treba da unesete konfirmacioni kod koji ste primili u SMS poruci.
 3. Kliknite na „Confirm“ da biste potvrdili uneti kod.
 4. Ukoliko ste ispravno uneli konfirmacioni kod, pojaviće se poruka koja vas obaveštava o tome da će fotografija koju ste poslali uskoro biti postavljena, a broj vašeg mobilnog telefona biti dodeljen vašem Facebook™ profilu.
 5. Od ovog trenutka, sve fotografije koje pošaljete na mobile@facebook.com biće postavljene direktno na vaš Facebook™ profil.
 6. Ova procedura ponavlja se na svakih 30 dana, zbog sigurnosnih pravila Facebook-a™.

Možete da postavljate i svoje video-zapise, na isti način kao što to činite sa fotografijama. Molimo vas da imate u vidu da je maksimalna veličina MMS poruka ograničena na 300KB.


Slanje MMS-a na e-mail: mobile@facebook.com, naplaćuje se prema važećem cenovniku usluga Vipa.


MMS poruke poslate iz rominga na e-mail: mobile@facebook.com, biće naplaćene po standardnoj roming tarifi.


Prilikom korišćenja usluge, prenos podataka putem GPRS-a naplaćuje se prema važećem cenovniku usluga Vipa.


 
Nazad