Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu
Close

Mini Travel Net

10% niže cene dodataka

Aktiviraj tarifni dodatak koji želiš po 10% nižoj ceni putem Moj Vip aplikacije.
Moj Vip aplikaciju u svakom trenutku možeš preuzeti sa svoje prodavnice aplikacija.Aktivacija dodataka

Bilo da želiš dodatni internet za surf, Viber, Fejs ili više minuta za priču, možeš da aktiviraš dodatke u samo par koraka. Dodatke možeš da aktiviraš slanjem SMS-a na broj iz tabele ili pozivom *123# i izborom željenog dodatka u meniju.

Nađi svoju pravu meru

Nestalo ti je GB za surf? Ili putuješ u inostranstvo? Na pravom si mestu, pogledaj dodatke koje smo pripremili za tebe.

Close
Dodaci za
Tarifni dodaci za
Trajanje dodataka
Dodatne informacije

Kupljen sadržaj ne važi za roming i usluge sa dodatom vrednošću i važi u nacionalnom saobraćaju. Ovi dodaci se mogu kombinovati i sa dodacima druge vrste. Svi dodaci se mogu aktivirati neograničeni broj puta.

Pristup sadržaju koji se nalazi na drugim stranicama (Youtube ili slično) moguć je isključivo korišćenjem aktivnog internet dodatka. Tarifni dodatak Net za Čet uključuje u nacionalnom saobraćaju sve funkcionalnosti Viber servisa (slanje poruka, fotografija, video i audio snimaka, razgovori i video pozivi, slanje emotikona, stikera, itd. unutar Viber aplikacije), kao i sve funkcionalnosti u okviru WhatsApp, Facebook i Facebook Messenger aplikacije, izuzev razgovora i video poziva.

Tarifni dodaci Instagram, WhatsApp, Facebook i Facebook Messenger uključuju, u nacionalnom saobraćaju, sve funkcionalnosti Instagram (osim deljenja sadržaja uživo - live stream), WhatsApp, Facebook i Facebook Messenger aplikacije, izuzev razgovora i video poziva.

Minimalni iznos kredita za korišćenje Multimedijalnih dodataka je 1 din, u toku trajanja sesije.

Sadržaj dodatka za minute/sms ka svima može da se iskoristi samo za minute, samo za sms ili kombinaciju minuta i poruka (1 min = 1 sms). Ovi dodaci se mogu kombinovati sa dodacima druge vrste. Svi dodaci se mogu aktivirati neograničeni broj puta.

Svi Prepaid tarifni dodaci su jednokratni i ne važe za korisnike Vip interneta.

Dodaci istog tipa sadržaja se mogu aktivirati i pre nego što se potroši sadržaj iz trenutno aktivnog, pri čemu se sadržaj trenutno aktivnog dodatka briše.