Brini o sebi i drugima
Proveri kako Vip može da ti pomogne

Vip kao društveno odgovorna kompanija nastavlja da pruža podršku svojim korisnicima i brine o zdravlju i sigurnosti svih nas. Svesni smo da pandemija virusa COVID-19 zahteva značajnu promenu navika, kao i da ti je sada veoma važno da budeš u kontaktu sa svojim bližnjima i da imaš jednostavan pristup svim uslugama koje su ti u ovom trenutku potrebne.

Kako bismo osigurali da u svakom trenutku budeš u kontaktu sa dragim osobama i u toku sa svim dešavanjima, izdvajamo usluge i aktivnosti koje u Vipu možeš da obaviš putem interneta, brinući time o sebi i drugima.

Aktiviraj besplatan Net za Chat dodatak za Facebook, Viber, Facebook Messenger i WhatsApp i ostani u kontaktu sa dragim ljudima
U danima kada je važno da ostaneš kod kuće, razumemo koliko je bitno da u svakom trenutku znaš kako su tebi bliski ljudi. Zato smo za sve Vip Prepaid i Postpaid korisnike, omogućili aktiviranje besplatnog dodatka za Facebook, Viber, Facebook Messenger i WhatsApp.

Potrebno je samo da pošalješ besplatnu poruku sa tekstom DA na 123470 i bićeš neograničeno u kontaktu sa svima preko Facebook-a, Viber-a, Facebook Messenger-a i WhatsApp-a potpuno besplatno u narednih 30 dana.

Pozivi su podržani preko Viber aplikacije. Aplikacije Facebook Messenger i WhatsApp podrazumevaju kuckanje/chat. Net za Chat dodatak ne obuhvata audio i video sadržaj dostupan u okviru Facebook aplikacije.

Brini o sebi i drugima, ostani kod kuće i budi u kontaktu sa dragim ljudima.
Plati račune online, iz sigurnosti svog doma
Ostani kod kuće i plati svoj Vip postpaid račun online, u realnom vremenu i bez troškova provizije, putem Moj Vip korisničkog naloga.
saznaj više
Kako online platiti račun?
Dopuni kredit putem interneta, bez odlaska na prodajno mesto
Iskoristi mogućnost da online putem dopuniš Vip prepaid broj ili uplatiš prepaid internet dopunu. Dopunjen kredit važi čak tri meseca, a minimalni iznos dopune je samo 200 dinara.
saznaj više
Kako izvršiti prepaid dopunu online?
5.000 dinara popusta na sve telefone
U okolnostima kada je posebno važno brinuti o svom i zdravlju svojih najbližih, pripremili smo posebnu ponudu za online kupovinu - 5.000 dinara popusta na telefon po tvom izboru, uz bilo koji NEO.
saznaj više
Pošalji kredit sa svog Postpaid računa na bilo koji Prepaid broj
Da li znaš da možeš jednostavno da dopuniš bilo koji Prepaid broj uslugom Pošalji kredit? Možeš da uplatiš od 200 do 1.000 dinara u toku jednog obračunskog perioda.
saznaj više
Aktiviraj omiljene dodatke na svom Postpaid broju
Želiš više neta za najpopularnije aplikacije ili su ti potrebni dodatni minuti i poruke? Izaberi svoj Postpaid dodatak i aktiviraj ga brzo i jednostavno putem Moj Vip aplikacije ili Vip korisničkog profila.
saznaj više
Za više minuta, poruka i surfa aktiviraj Prepaid dodatke
Pojačaj svoj Prepaid broj u samo par koraka. Bilo da želiš više minuta za priču, dodatne SMS-ove ili dodatne gigabajte za surf - sve je u Moj Vip aplikaciji i na tvom korisničkom profilu.
saznaj više
Pošalji svoj uređaj na servis
Potrebno ti je servisiranje uređaja? Nema potrebe da napuštaš svoj dom,kontaktiraj nas putem korisničkog centra na broj 060/1234 i organizovaćemo kurirsku službu koja će doći do tebe i preuzeti uređaj. Kurir će ti uručiti zamenski uređaj koji koristiš tokom perioda trajanja popravke.
Proveri stanje svog računa putem Moj Vip korisničkog profila
Potrebna ti je informacija o detaljima tvog postpaid računa ili o trenutnom zaduženju? Sve informacije saznaj brzo i jednostavno putem Moj Vip korisničkog profila.
saznaj više
Upoznaj funkcionalnosti Moj Vip aplikacije
Izaberi Vip elektronski račun
Vip E-račun sadrži sve informacije kao i papirni račun, digitalno je potpisan i dostavlja se putem mail-a. Izaberi beskontaktnu dostavu svog računa i prijavi se u samo nekoliko koraka.
saznaj više
Kako aktivirati Vip Elektronski račun?
Dostupni smo ti u svakom trenutku
Vip korisnički servis ti je dostupan 24h, a možeš da nas kontaktiraš i putem online kanala. Javi se ukoliko imaš pitanje, a mi ćemo ti dati odgovor u najkraćem mogućem roku.

kontakt      kontakt      viber     instagram     twitter