Partnerske ponude

Maxi mobile

Maxi mobile je novi brend na prepaid tržištu definisan u saradnji sa Delhaizeom, vodećim maloprodajnim lancem na teritoriji Srbije u čijem su vlasništvu mnogobrojni objekti pod brendovima Maxi, Shop&Go i Tempo. Namenjen je novim i postojećim, lojalnim kupcima u Maxi i Shop&Go prodavnicama i kupcima koji žele da putem redovnih kupovina ostvaruju pogodnosti za mobilni paket.


Uz svaku kupovinu u Maxi ili Shop&Go maloprodajnim objektima u iznosu od 500 ili više dinara, dobijate bonus kredit u iznosu od 100 dinara i 100 MB koji važi sedam dana u nacionalnom saobraćaju od dana aktivacije. Bonus kredit ne važi za roming, internacionalne razgovore, kao ni za usluge sa dodatom vrednošću. U toku jednog kalendarskog meseca možete najviše deset puta da ostvarite bonus kredit. Potrebno je da svakog meseca na Vašem broju barem jednom dopunite kredit u iznosu od 200 ili više dinara kako biste osvojili bonuse i produžili rok važenja Maxi mobile kartice.


Za sve dodatne informacije pozovite 068/51234 ili posetite link:

www.maxi.rs/promomaximobile

ALO mobilni

ALO mobilni predstavljao je prepaid ponudu sprovedenu u saradnji sa dnevnim listom ALO.


Od 17.01.2017. godine svi Alo mobilni korisnici postali su deo Vip mreže i na taj način u mogućnosti su da koriste sve prednosti Vip prepaid tarife.


Sve informacije o cenama i uslugama Vip prepaid tarife možeš da pronađeš na sledećem linku