Klasik tarife

U Klasik tarifi minute u Vipu od prvog dana koristiš uporedo sa minutima ka drugim mrežama.

Koliko godina puniš u Vipu?
Da proveriš koliko dugo si naš postpaid korisnik, pošalji ? na broj 2000. Nakon što saznaš visinu popusta, izaberi svoj novi telefon sa uračunatim popustom.
Ukoliko si Vip postpaid korisnik, za sve tvoje godine provedene u Vipu, očekuje te specijalni popust na sve telefone. Da proveriš koliko dugo si naš postpaid korisnik, pošalji ? na broj 2000. Izaberi željenu tarifu i broj godina provedenih u Vipu, kako bi popust na telefon bio obračunat.
Nov korisnik Važi i uz prevremenu obnovu ugovora 2 godine Važi i uz prevremenu obnovu ugovora 4 godine Važi i uz prevremenu obnovu ugovora 6 godina Važi i uz prevremenu obnovu ugovora 8 godina Važi i uz prevremenu obnovu ugovora 10 godina Važi i uz prevremenu obnovu ugovora 12 godina Važi i uz prevremenu obnovu ugovora
Da li želiš ponudu

Sa uređajem

Bez uređaja
Klasik
Minuti ka svima
100
Minuti u Vipu
250
Poruke ka svima
100
Surf
500 MB
799 RSD
Klasik Plus
Minuti ka svima
250
Minuti u Vipu
1000
Poruke ka svima
250
Surf
1 GB
1.299 RSD

Klasik dodaci

Ako želiš još više megabajta, minuta ili SMS-ova, aktiviraj tarifne dodatke u nekoliko koraka.
Uz Klasik tarife na raspolaganju su ti i tarifni dodaci koji ti omogućavaju da uživaš u najpopularnijim društvenim mrežama i dodatnom surfu.
Dodatke možeš da aktiviraš kao jednokratne ili kao višekratne (putem SMS-a i Moj Vip servisa).

Aktivacija i deaktivacija dodataka

Ukoliko ti je dodatni sadržaj potreban samo povremeno, dodatke možeš da aktiviraš kao jednokratne (putem SMS-a i Moj Vip servisa). Njih aktiviraš samo jednom u obračunskom periodu i traju do kraja obračunskog perioda, nakon čega mogu ponovo da se aktiviraju. Cena dodatka se naplaćuje u punom iznosu bez obzira na preostali broj dana do kraja obračunskog perioda. Putem SMS-a, isti jednokratni dodatak možeš da aktiviraš samo jednom tokom obračunskog ciklusa. Pogledaj uputstvo za aktivaciju dodatka putem Moj Vip servisa.


Ukoliko ti je dodatni sadržaj potreban na duži vremenski period, dodatke možeš da aktiviraš kao višekratne. Na taj način, dodatak se automatski produžava svakog obračunskog perioda dok ga ne deaktiviraš (putem Moj Vip servisa). U prvom obračunskom periodu biće naplaćen srazmerno sa preostalim brojem dana, a u svim ostalim periodima biće naplaćen u celosti. Višekratna opcija važi minimum tri puna obračunska perioda od datuma aktivacije. Pogledaj uputstvo za deaktivaciju višekratnog dodatka putem Moj Vip servisa.

Roming Net dodaci

Bezbrižno surfuj u inostranstvu uz nove Roming Net dodatke.

Saznaj više
 

Mame, dobro došle na svet

Za nove mame i u 2020. bilo koja postpaid tarifa prvih 9 meseci besplatno.

Saznaj više
 

Moj Vip

Uz Moj Vip servis i aplikaciju:

  • Proveri potrošnju
  • Aktiviraj dodatke
  • Plati račun
  • Pregledaj račune

Saznaj više o Moj Vip servisu.