iPhone X

Trenutno smo rasprodali sve količine telefona iPhone X.
Prati nas na društvenim mrežama kako bi prvi saznao kada dodatne količine ponovo budu dostupne.

iPhone X 64GB

iPhone X 256GB

iPhone X je imao jasan cilj - da bude inteligentan uređaj koji će da reaguje na svaki tvoj dodir, glas ili čak treptaj. Telefon koji će ti ponuditi potpuno novo iskustvo.

I šta se to nalazi na prednjem delu iPhone-a X?

Ama baš ništa, sem ekrana koji se prostire do samih ivica.

Home taster je uklonjen kako bi imao potpunu slobodu i savršen pregled - bez ograničenja. Sve komande obavljaš gestikulacijama na ekranu - skrol levo, skrol desno, zadrži prst - toliko jednostavno.Super Retina ekran

Uz OLED panel u Super Retina ekranu dobijaš savršenu rezoluciju, kontrast i osvetljenje i najbolji prikaz boja koje može da pruži jedan telefon. HDR ekran savršen je za gledanje fotografija i filmova u najvišoj rezoluciji.

Takođe, uz iPhone X ti se ne prilagođavaš telefonu, već on tebi. Uz True Tone tehnologiju, osvetljenje ekrana i balans bele boje prilagođavaće se tvom okruženju. Na taj način dobijaš uvek savršen prikaz, bez napora tokom Insta skrolovanja.

Ne samo da iPhone X prilagođava prikaz tebi, već ti nudi sliku sa savršenim odnosom boja. Bilo da gledaš fotografije, filmove ili igraš mobilne igre sve izgleda baš onako kako su priroda i dizajneri osmislili.

Izdržljivost pre svega

Kako napraviti iPhone od izdržljivog stakla? Jednostavno, izmisliti novu vrstu stakla!

Kućište iPhone X izrađeno je od izuzetno izdržljivog stakla i laserski spojenog u jedinstvenu celinu. Sve ovo čini da je iPhone X telefon sa najizdržljivijim staklom - ikada! Prednji i zadnji deo telefona nisu samo opremljeni izdržljivim staklom, već su i ojačani čelikom.

Zašto kažeš kamera kad misliš na kamere?

Kako unaprediti već odličnu kameru? Ubaciš novi senzor i upariš sa A11 Bionic čipom. Rezultat - vrhunske fotografije i video klipovi koje svako može da napravi.

iPhone X dolazi sa 12 megapiksel dual kamerama - širokougaonom i telefoto. Obe nude optičku stabilizaciju slike, kao i napredan zum i do sad neviđen portret mod. Kamere poseduju unapređene sposobnosti poput bržeg autofokusa, unapređenog HDR moda i boljeg prikaza boja.

Prednja TrueDepth kamera sa 7 megepiksela nije samo pogodna za video čet, već i za mnogo više. Napredna tehnologija smeštena u prednju kameru savršena je za selfi portrete, a tu je i novi Animoji - jer svako od nas je uvek želeo da bude jednorog, zar ne?

Face ID

Šta je bolji način zaštite telefona od otiska prsta? Tvoje lice.

Face ID je napredan sistem autentifikacije koji koristi prednju TrueDepth kameru za otključavanje telefona.

Face ID čini skup tehnologija kao što je infracrvena kamera koja očitava više od 30.000 tačaka na tvom licu i pravi jedinstvenu mapu koja štiti tvoj telefon.

Takođe, uz A11 Bionic čip, iPhone X može da uoči promene na tvom licu, pa čak i kada nosiš naočare ili pustiš hipstersku bradu, Face ID će moći da prepozna tvoje lice.

Video za veliko platno

Vrhunske fotografije prati isto takav video.

Sada možeš da praviš 4k video klipove ili čak slow motion snimke u HD rezoluciji. Takođe, uz optičku stabilizaciju, tvoji snimci biće bolje fokusirani i jasniji, čak i kada snimaš u uslovima sa manje svetla.

A11 Bionic

Novi A11 Bionic čip je najsnažniji čip ikada implementiran u jedan smartphone.

Šest jezgara, 4,3 milijardi tranzistora i dobijaš 25% brži procesor i čak 30% bolje grafičke performanse.
Snaga A11 Bionic čipa ogleda se na svakom koraku bilo da četuješ, surfuješ ili si okoreli gejmer, sve ide tečno, čak iako sve ovo radiš simultano.

Bežično punjenje gde god da si

Ko će još da se bakće sa kablovima, nastavcima, slobodnim štekerima…

Staklena leđa iPhone-a X omogućavaju portabilno bežično punjenje u svakoj situaciji.