Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Maksimalni domet kontrole: 4000 m Maksimalna visina letenja: Ograničena na 500m Autonomija letenja: 30 minut Pozicioniranje GPS/GLONASS Kamera: 12.0 Mpix Maksimalna rezolucija slike: 4000 x 3000 Maksimalna rezolucija video zapisa: 2720×1530 (2.7K) Proširiva memorija microSD (do 128 GB) Baterija: 2600 mAh
Boja
Bela
Materijal
device

DJI Mavic Mini

Device
Device

Lagani dron sa kamerom

Težine ispod 250g, DJI Mavic Mini je jednako lagan kao i prosečni pametni telefon. Ovo ga čini lako prenosivim i svrstava ga u najnižu i najsigurniju težinsku klasu bespilotnih letilica. Kompaktan ali moćan, DJI Mavic Mini je savršen kreativni pratilac.

Device
Device

Jednostavan za korišćenje

Upravljaj svojim DJI Mavic Mini dronom DJI Fly aplikacijom i uživaj u jedinstvenom letačkom iskustvu i perspektivi drugačijoj od svih ostalih. DJI Fly omogućava stvaranje kinematografskih snimaka sa samo nekoliko dodira, a sadrži i templejte koji će ti pomoći da jednostavno edituješ svoje videe. U okviru aplikacije je dostupan i Flight tutorijal - funkcionalnost koja će ti pomoći da brzo i lako započneš sa upotrebom svog Mavic Mini-ja..

Device
Device

Pretvori svaki svoj snimak u umetničko delo

DJI Mavic Mini podržava fotografije iz vazduha od 12 MP i 2.7K Quad HD video zapise. 3-osni motorizovani gimbal pruža vrhunsku stabilnost fotoaparata i omogućava jasne snimke visokog kvaliteta. Kreiraj videe koji su u rangu onih sa holivudskog seta uz pomoć Mavic Mini QuickShot opcija. Jednostavnim izborom jedne od opcija DJI Mavic Mini će napraviti kompleksan, unapred predefinisan pokret. A ukoliko ti je potrebna dodatna stabilnost, izaberi CineSmooth mod, koji će dodatno usporiti brzinu leta i pokrete tvog drona.

Device
Device

Duže trajanje baterije

Težina DJI Mavic Mini mu omogućava da duže ostane u vazduhu, pa uživaj u čak 30 minuta leta i kreiranja vrhunskih snimaka pri punoj bateriji. Daljinski upravljač održava konekciju na udaljenosti do 4 km.