Segway Ninebot Kickscooter E22E

Odaberi boju:

ccc RSD
Mesečna rata dodatne opreme (24 meseca)
Cena sa
10% popusta
za gotovinsko plaćanje
Na rate samo uz postojeći ugovor u Vipu
Otplata na rate

10% popusta ako izabereš opciju bez rata
KUPI ONLINE
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Dimennzije: 111 x 42 x 112 cm Prečnik guma: 22,9 cm Maksimalna brzina: do 20 km/h Maksinalni predjeni put sa jednim punjenjem: do 22km Praćenje brzine kretanja i nivoa baterije na ekranu volana Težina: 13,5 kg
Boja Tamno siva
Materijal Aluminijum
 
 

Trotinet u koji ćeš se odmah zaljubiti


Osvojiće te njegova elegancija i jednostavnost. Ninebot Kickscooter E22E poseduje integrisani dizajn okvira i snagu od 300W za još bolju dinamiku vožnje sa bržim ubrzanjem i maksimalnom brzinom od oko 20km/h. Prepusti se vožnji sa stilom!

 
 

Ravna guma glavu čuvaDoživi vožnju kroz svu udobnost pneumatskih guma koje su rezultat trogodišnjeg razvoja. 9-inčne ravne gume učiniće da se osećaš stabilno u svakom trenutku, tako da lako možeš savladati i nagib od 15%. Sa Kickscooter električnim trotinetom, pređi na novi nivo vožnje.

 
 

Pokreće ga tvoj korak


Ponesi ga lako u jednoj ruci. Sa svojom praktičnom težinom od 13.5 kg Ninebot Kickscooter E22E možeš ga prosto poneti sa sobom u automobilu, autobusu, a lagano staje i u liftove. Spreman da se pokrene kad god i gde god poželiš, samo je potrebno da napraviš pravi korak.

 
 

Bitno je da te vide


Sa unapređenim prednjim, bočnim i zadnjim E-MARK reflektorima osećaćeš se sigurnije dok vožiš svoj trotinet. Prednje svetlo od 2.5W visoke snage omogućiće bolju vidljivost u odnosu na druge učesnike u saobraćaju, a imaš i ekran na kontrolnoj table da ispratiš svoju brzinu i prilagodiš je uslovima na putu.

 
 

Pametna baterija


Prilagodi vožnju kako želiš. Ti odlučuješ da li si u eko, normalnom ili sportskom režimu, a od toga zavisi i domet putovanja, obično od oko 22km sa jednim punjenjem.


Pogledaj test koji smo uradili sa www.benchmark.rs