Apple AirPods sa standardnim kućištem za punjenje

Odaberi boju:

ccc RSD
Mesečna rata dodatne opreme (24 meseca)
Cena sa
10% popusta
za gotovinsko plaćanje
Na rate samo uz postojeći ugovor u Vipu
Otplata na rate

10% popusta ako izabereš opciju bez rata
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Nove AirPods slušalice sa standardnim kućištem za punjenje su potpuno novi koncept bežičnih slušalica. Samo ih izvadi iz kućišta i koristi ih sa svojim iPhone-om, Apple Watch-om, iPad-om ili Mac-om. Nakon samo jednog klika se savršeno povezuju. Kad ih izvadiš iz kućišta, one se same pale. One čak znaju kada ih imaš u ušima, pa se same gase čim ih izvadiš.
Boja Bela
Materijal Aluminium, plastika

Savršeno bežične


Doživljaj bežičnih slušalica - ponovo osmišljen. Za prvo postavljanje Apple AirPods slušalica dovoljan je jedan dodir. Od tog trenutka slušalice se automatski uključuju i uvek su povezane, a budući da znaju kada su ti u ušima gase se čim ih skineš.

 
 

Jednostavnost u osnovi


Neverovatno jednostavno se povezuju sa iPhone-om, a možeš podeliti ono što čuješ i sa drugim AirPods slušalicama. Zahvaljujući Apple H1 čipu, AirPods koristi optičke senzore i akcelometre za kretanje, zahvaljujući čemu registruju kada su u ušima - bez obzira da li koristiš jednu ili obe slušalice.

 
 

Ovo moraš da čuješ


I kada igraš igre, i kada slušaš muziku, H1 čip ti donosi hi-fi zvuk preko stabilne bežične veze niske latencije. Prilikom razgovora mikrofoni izoluju spoljašnji šum i dodatno se fokusiraju na zvuk tvog glasa.

 
 

Baterija koja traje tokom celog dana


AirPods slušalice sa standardnim kućištem za punjenje te nikada neće ostaviti na cedilu. Njihova kutijica za punjenje može sačuvati količinu napajanja dovoljnu za 24h slušanja. Zahvaljujući brzom punjenju, za samo 15 minuta dobija se oko 2h slušanja ili 4h razgovora.