DJI Osmo Mobile 3 Combo

Odaberi boju:

ccc RSD
Mesečna rata dodatne opreme (24 meseca)
Cena sa
10% popusta
za gotovinsko plaćanje
Na rate samo uz postojeći ugovor u Vipu
Otplata na rate

10% popusta ako izabereš opciju bez rata
KUPI ONLINE
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Maksimalna veličina ekrana telefona: 7.08" Maksimalna dimenzija telefona: 118 x 88 x 9.5mm Ergonomski gumirani držač za lakše i prirodnije držanje 15 sati korišćenja sa jednim punjenjem Sport mod koji omogućava stabilisane brze pokrete Active track - aktivno praćenje sa automatskom korekcijom fokusa Kontrola gestikulacijama Android i iOS aplikacija Baterija: 2450 mAh
Boja Bela
Materijal

Zaboravi na nestabilnu sliku


DJI Osmo Mobile 3 Combo efikasno smanjuje nestabilnost snimaka svojim 3-osnim gimbalom, tako da je rezultat super glatka i stabilna slika. Lagani, ultra-brzi dizajn reaguje na tvoje komande u realnom vremenu, tako da se možeš fokusirati na kreiranje neverovatnih snimaka.

 
 

Ponesi svoj Osmo Mobile 3 bilo gde sa sobomElegantni, sklopivi dizajn omogućava da se Osmo Mobile 3 ponese bilo gde. Težak je samo 450g, prenosiv i lagan, tako da ga jednostavno možeš spakovati u ranac i upustiti se u svoju sledeću avanturu. Stanby mode ti omogućava da gimbal koristiš i kada je poklopac sklopljen, tako da možeš početi da snimaš u trenutku. Ergonomski dizajn olakšava snimanje i tokom dužeg vremenskog perioda.

 
 

Snimaj, edituj i podeli svoje videe


Template-i koje sadrži DJI Osmo Mobile 3 Combo će tvojim snimcima dati novi sjaj. Automatski dodaj animacije, muziku, filtere i druge efekte a zatim podeli svoje videe na društvenim mrežama. Izaberi jedan od načina snimanja: panorama, timelapse ili slow motion.

 
 

Jednostavno i brzo upravljanje


Tasteri raspoređeni za pametno upravljanje i jednostavne a korisne funkcije omogućavaju olakšano rukovanje uređajem, i to jednom rukom. Osmo Mobile 3 snima iz svakog ugla pomoću M tastera i okidača. Dodaj „Hičkokov efekat“ svojim snimcima zahvaljujući Dolly zumu – klizaču za zumiranje koji omogućava prilagodljivu brzinu.

 
 

Ugrabi trenutak uz Sport Mode


DJI Osmo Mobile 3 Combo donosi potpuno redizajniran Sport Mode sa optimizovanim algoritmom za snimanje brzih i naglih pokreta. Nikad ne propusti trenutak.

Pogledajte predstavljanje uređaja koji smo uradili sa www.benchmark.rs