Apple AirPods sa kućištem za bežično punjenje

Odaberi boju:

30.000 RSD
Da li želiš otplatu na rate? Ne
Da
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Nove AirPods slušalice sa kućištem koje podržava bežično punjenje su potpuno novi koncept bežičnih slušalica. Samo ih izvadi iz kućišta i koristi ih sa svojim iPhone-om, Apple Watch-om, iPad-om ili Mac-om. Nakon samo jednog klika se savršeno povezuju. Kad ih izvadiš iz kućišta, one se same pale. One čak znaju kada ih imaš u ušima, pa se same gase čim ih izvadiš.
Boja Bela
Materijal Aluminium, plastika

AirPods

Bežične. Jednostavne. Magične.


Čim ih izvadiš iz kutije, koje sada možeš da koristiš za bežično punjenje slušalica, spremne su za povezivanje sa svim tvojim Apple uređajima. Dok pričaš, kristalno jasno prenose tvoj glas. Upoznaj AirPods, neviđen spoj jednostavnosti i tehnologije. Pravo malo čudo.

 
 

Bežične slušalice - bez zapetljancije


Nakon što ih upariš, AirPods slušalice se automatski aktiviraju i više nema potrebe za ponovnim povezivanjem. Jednako se lako i koriste, same prepoznaju kada su u tvojim ušima i odmah prestaju sa radom čim ih izvadiš. Naravno, odlično rade sa svim uređajima, bio to iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac.

 
 

AirPods revolucija


Iza svih revolucionarnih stvari koje AirPods čine tako posebnim, stoji čip Apple W1. Posebno je osmišljen za bežično povezivanje koje osigurava bolju vezu i poboljšan zvuk. Uz sve to ima i skromnu potrošnju baterije, pa sa jednim punjenjem možeš da uživaš u do 5 sati savršeno čistog zvuka.

 
 

Znaju kada pričaš - Znaju kada slušaš


Brzinomer glasa detektuje tvoj govor, a dva mikrofona sa prostornim filtriranjem pobrinuće se da spoljna buka ne prigušuje zvuk glasa.


Čim staviš slušalicu u uvo, optički senzori i brzinomeri pokreta obaveštavaju ovog malog genijalca koji automatski pokreće reprodukciju, uključuje mikrofon i kontroliše zvuk. Na tebi je samo da izabereš da li hoćeš da koristiš samo jednu ili obe slušalice.

 
 

24 sata slobode


Sa potpuno napunjenim AirPods slušalicama možeš da slušaš muziku pet sati. I uvek te prate u stopu jer njihova kutija za punjenje čuva u sebi dodatnu količinu energije koja pruža više od 24 sata rada. Ako želiš brzo da napuniš slušalice ostavi AirPods u kutiji na 15 minuta i ekspresno dobijaš još 3 sata rada. Ako želiš da proveriš koliko je baterije još ostalo, samo ih približi tvom iPhoneu.

 
 

Nečuveno dobar zvuk


Prava muzika za tvoje uši. Bez obzira da li se radi o muzici ili filmovima, AirPods slušalice pružaju bogat, visokokvalitetan AAC zvuk. Dok pričaš, par mikrofona sa prostornim filtriranjem pobrinuće se za pozadinsku buku, tako da se čuješ jasno i glasno.