Xiaomi Mi električni trotinet

Odaberi boju:

ccc RSD
Mesečna rata dodatne opreme (24 meseca)
Cena sa
10% popusta
za gotovinsko plaćanje
Na rate samo uz postojeći ugovor u Vipu
Otplata na rate

10% popusta ako izabereš opciju bez rata
KUPI ONLINE
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Maksimalna brzina kretanja: 25km/h Maksimalna udaljenost sa jednim punjenjem: 30km (u zavisnosti od težine vozača, temperature okruženja, uslova na putu) Težina: 12.5kg Dimenzije: 108cm x 43cm x 114cm Maksimalni ugao penjanja: 14%
Boja Crna
Materijal Aluminijum
 
 

Uvek uz tebe


Čvrst ram Mi Električnog trotineta izrađen je od aluminijuma koji se zbog svojih fizičkih svojstava, koristi u avio-industriji. Ova vrsta aluminijuma ima odličnu termalnu provodnost i visoku otpornost na koroziju, što trotinetu obezbeđuje dugotrajnost.

S obzirom na to da je sklopiv i da teži samo 12,5 kg, Mi Električni trotinet se lako može nositi niz i uz stepenice, odnosno na mestima na kojima vožnja nije moguća.

 
 

Jednostavan za korišćenje


Svaki detalj Mi Električnog trotineta je dizajniran da bude jednostavan. Trotinet se uključuje samo jednim pritiskom na dugme, a tu su i crveni naglašeni detalji koji mu daju moderan i lepši izgled. Mi Električni trotinet je napravljen da izgleda dobro i funkcioniše dobro - u isto vreme.

 
 

Udobna i bezbedna vožnja


Mi Električni trotinet poseduje kočioni disk i eABS regenerativni sistem protiv blokiranja kočnica za sigurno i bezbedno zaustavljanje, uz put kočenja od samo 4 m.

Velike anti-šok gume, prečnika 8,5 inča, odlično apsorbuju udare o neravnine na tlu i poseduju teksturu koja sprečava klizanje. U sinergiji sa elektro-motorom bez četkica, snage 250 W, Mi Električni trotinet će vam pružiti nezaboravno iskustvo u vožnji.

 
 

Do 30 km vožnje sa samo jednim punjenjem


Više udruženih baterija kompanije LG omogućavaju i do 30 km vožnje uz samo jedno punjenje. Inteligentno upravljanje energijom, putem aplikacije za mobilne uređaje, pruža uvid u stanje i ispravnost baterija i momentalno obaveštava korisnika u slučaju bilo kakvog problema.

 
 

Obnavlja i regeneriše energiju


Kako bi produžio autonomiju baterije, Mi Električni trotinet tokom vožnje konvertuje kinetičku energiju u električnu. Trotinet je opremljen i regenerativnim kočionim sistemom koji obezbeđuje dodatnu snagu. Na ovaj način su poboljšane performanse kočnica u slučaju opasnosti, a istovremeno se poboljšava i trajanje baterije.

 
 

Statistika vožnje u aplikaciji


Putem bluetooth veze, tvoj telefon postaje kontrolna tabla. Dovoljno je da upariš telefon i Mi Električni trotinet i dobijaš informacije o trenutnoj brzini, preostaloj energiji u bateriji i druge relevantne informacije o vožnji - u realnom vremenu.

Pogledaj test telefona koji smo uradili sa www.benchmark.rs