Samsung Galaxy Buds

Odaberi boju:

19.200 RSD
Da li želiš otplatu na rate? Ne
Da
KUPI ONLINE
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Dimenzije slušalica:19.2 x 17.5 x 22.5 mm Težina slušalica: 6 g Dimenzije kućišta: 26.5 x 70 x 38.8 mm Kapacitet baterije (slušalice): 58 mAh Kapacitet baterije (kućište): 252 mAh Odgovarajuća specifikacija smartfona: Android 5.0 i novije , od 1.5GB RAM-a
Boja Crna
Materijal Tvrda plastika, guma
 
 

Brzo povezivanje čim ih otpakuješ


Samo otvori kutiju i poveži se. Slušalice Samsung Galaxy Buds rade čim ih izvadiš iz kutije, povezujući se odmah sa tvojim pametnim uređajima putem Bluetooth-a kako bi te uveli u tvoj omiljeni ritam.

 
 

Puniji zvuk koji te stvarno pokreće


Audio stručnjaci kompanije AKG podesili su slušalice Samsung Galaxy Buds tako da emituju neverovatno bogat i živ zvuk visoke definicije - čak i kada nisi stvarno na koncertu, osećaj je kao da si u prvom redu.

 
 

Čist i jasan zvuk


Samsung prilagodljiva tehnologija nove generacije sa dva mikrofona učinila je da pozadinska buka postane stvar prošlosti. Slušalice Galaxy Buds prepoznaju okruženje u kome si i prebacuju prijem zvuka između unutrašnjih i spoljnih mikrofona da bi uklonile neželjenu buku iz razgovora.

 
 

Stoje čvrsto i uvek ostaju sa tobom


Slušalice Samsung Galaxy Buds inovativnog dizajna ergonomski su prilagođene uhu i izrađene od naprednih i laganih materijala pogodnih za nošenje 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Zahvaljujući revolucionarnom vitkom dizajnu, više ne moraš brinuti da li će ti ispasti iz uha, tokom tvojih omiljenih aktivnosti.