Xiaomi Mi Band 3 + Mi Body Composition Scale

Odaberi boju:

ccc RSD
Mesečna rata dodatne opreme (24 meseca)
Cena sa
10% popusta
za gotovinsko plaćanje
Na rate samo uz postojeći ugovor u Vipu
Otplata na rate

10% popusta ako izabereš opciju bez rata
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Xiaomi Mi Band 3 je pametna narukvica koja prati pređene korake, distancu, potrošene kalorije, otkucaje srca i beleži kvalitet sna – dakle, sve što je potrebno da se ostvari uvid u osnovne fitness parametre. Xiaomi Pametna vaga omogućava korisniku da još bolje upozna svoje telo i prati napredak kroz prikaz precizne statistike izmerenih parametara: BMI indeks, % mišićne i koštane mase, % vode u organizmu, % masti u organizmu, količinu visceralnih masti, bazalni mrtabolizam. Uz sve to korisnik dobija i program motivacije i lako beleženje i pamćenje rezultata kroz Mi Fit aplikaciju (dostupna za Android i iOS operativne sisteme), a vaga se može podestiti na čak 16 korisničkih profila čime se omogućuje identifikacija svih članova porodice.
Boja Bela, crna
Materijal Plastika, guma, staklo

Samo u Vipu, savršen fitnes par
Xiaomi pametna vaga + Mi Band 3 fitnes narukvica po promotivnoj ceni


 
 

Pratilac svih tvojih dnevnih aktivnosti


Xiaomi Mi Band 3 je pametna narukvica koja prati pređene korake, distancu, potrošene kalorije, otkucaje srca i beleži kvalitet sna. Takođe, Mi Band 3 signalizira dolazne pozive i još mnogo toga.
Xiaomi Mi Band 3 je vodootporan do 50 metara, tako da možeš da ga nosiš i dok pereš ruke, tuširaš se ili plivaš.

 
 

Uvek uz tebe


Sama narukvica je izrađena od silikona i udobna je za nošenje tokom čitavog dana, čak i dok spavaš. Sa težinom od 20 grama, Mi Band 3 je lagan na zglobu što znači da ga nećeš ni primećivati dok ga nosiš.

 
 

Visoka preciznost merenja


Mi Pametna vaga omogućava ti da još bolje upoznate svoje telo i pruža ti uvid u preciznu statistiku kroz serije složenih algoritama i napredne analize bioelektrične impedanse (BIA).
Osim telesne mase, Mi Pametna vaga pruža preciznu statistiku sastava tvog tela i daje realnu sliku o tvom zdravlju i kondiciji.

 
 

Profili za celu porodicu


Mi Pametna telesna vaga ne identifikuje samo odrasle već i decu. Ona automatski identifikuje svakog člana porodice i može da snimi podatke za 16 korisničkih profila. Takođe, zahvaljujući niskoenergetskoj Bluetooth 4.0 tehnologiji, Mi Pametna vaga može da radi do 8 meseci uz samo 4 standardne AAA baterije.