Huawei Watch GT

Odaberi boju:

30.000 RSD
Da li želiš otplatu na rate? Ne
Da
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Dimenzije: 46.5 mm x 46.5 mm x 10.6 mm; Težina: 46g; Memorija: interna memorija do 128MB + RAM memorija do 8 MB; Povezivanje: Bluetooth v4.2. Uređaj je kompatibilansa velikim brojem pametnih telefona koji podržavaju Android OS od verzije 4.4 i novije, odnosno na iOS 9.0 i novijim verzijama iOS operativnih sistema.
Boja Crna
Materijal Metal, aluminijum, guma

Uz tebe, u svakoj prilici


Sa keramičkim kućištem ojačanim nerđajućim čelikom i DLC premazom, Huawei GT pametni sat je izuzetno otporan. A uz debljinu od samo 10,6 milimetara i AMOLED ekran od 1,39 inča, Huawei GT je pogodan za celodnevno nošenje.
Nova baterija omogućava čak dve nedelje besprekidnog rada, tako da će Huawei GT postati tvoj svakodnevni pratilac.

Unapređene funkcionalnosti i nove tehnologije


Uz HUAWEI TruSeen™ 3.0 tehnologiju praćenja rada srca, Huawei GT daje još preciznije podatke u realnom vremenu. Za bolje lociranje, Huawei GT sada koristi tri satelita koja omogućavaju određivanje tačne lokacije gde god da se nalaziš.

Tvoj lični trener


Huawei GT pametni sat prati tvoje aktivnosti i daje ti savete kako da unaprediš treninge - bilo da se baviš trčanjem ili plivanjem.
U saradnji sa Harvard Medical School CDB centrom, Huawei je u GT pametni sat implementirao TruSleep™ 2.0 program, koji prati tvoj san i daje predloge kako da spavaš još kvalitetnije.

Pametne notifikacije


Bilo da pratiš pređene korake, čitaš poruke, primaš pozive ili podsetnike za sastanke, sve se nalazi na jednom mestu - u tvoj ličnom asistentu Huawei GT pametnom satu.