Fitbit Charge 3 Blue Gray

Odaberi boju:

19.080 RSD
Da li želiš otplatu na rate? Ne
Da
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Fitbit Charge 3 je premium fitness tracker namenjen svima onima koji žele da žive zdraviji, aktivniji život i prate svoj napredak. Glavne funkcionalnosti uređaja su i prednosti koje nudi su: - Vodootpornost, - Mogućnost pregleda notifikacija (poruka, mail-ova, etc) i quick replay-a - Praćenje ženskog zdravlja - SpO2 senzor za praćenje nivoa kiseonika u krvi koji je bitan parameter za sportiste - Trajanje baterije do 7 dana. Uređaj je komaptibilan sa telefonima koji podržavaju Andorid (od verzije 5.0 i novije) i iOS operativni sistem (od iOS 9 verzije i novije).
Boja Blue Gray
Materijal Plastika, guma

Prati te u koraku


Fitbit Charge 3 - premium fitness tracker namenjen svima onima koji žele da žive zdraviji i aktivniji život. Fitbit Charge 3 prati svaki deo tvog dana - dnevne aktivnosti, otkucaje srca, treninge i san. Fitbit Charge 3 pomaže ti da pronađeš savršen balans i ostaneš motivisan.

Uvek u pokretu


Poveži Fitbit Charge 3 sa Fitbit aplikacijom na svom telefonu i prati broj pređenih koraka, pređenu distancu, postavi nove ciljeve i izazove za vežbanje, koje možeš da podeliš sa prijateljima. Uz sve to, Fitbit Charge 3 poseduje SpO2 senzor za praćenje nivoa kiseonika u krvi.

Fitbit Charge 3 idealan je za treninge, kako na stazi tako i u vodi. Uređaj je vodootporan do 50 m dubine, tako da možeš da ga koristiš i za plivačke treninge.

I do sedam dana bez punjenja


Fitbit Charge 3 je kompatibilan sa telefonima koji podržavaju Android (od verzije 5.0 i novije) i iOS operativni sistem (od iOS 9 verzije i novije). Fitbit Charge 3 koristi bateriju koja daje do 7 dana neprekidnog rada.

Pogledaj test telefona koji smo uradili sa www.benchmark.rs