GoPro HERO7 black

Odaberi boju:

54.600 RSD
Da li želiš otplatu na rate? Ne
Da
KUPI ONLINE
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Uz novi GoPro HERO7 black sa ekranom osetljivim na dodir, HyperSmooth efektom stabilizacije, TimeWrap opcijom za ubrzavanje videa i streaming-om uživo neće biti teško zabeležiti snimke bilo koje avanture vrhunskog kvaliteta. Video: 4k60, 1080p240, 8xSlo-mo, HyperSmooth video, Live-streaming Fotografija: 12 MP, Super Photo Dimenzije ekrana: 2" Vodootpornost: do 10 m
Boja Crna
Materijal Plastika, guma

HERO7 Black - Samo u Vip Online prodavnici

Uz kupovinu HERO7 Black kamere, dobijaš i dva najprodavanija GoPro dodatka:


GoPro Chesty - fleksibilni prsluk za jednostavnije snimanje, bez potrebe korišćenja ruku. Izrađen od laganih materijal, savršen je za biciklizam, planinarenje, skijanje ili bilo koju drugu avanturu.

GoPro punjiva baterija - dodatna baterija jačine 1220 mAh

Nove mogućnosti


HERO7 Black postavlja nove granice kada je u reč o video stabilizaciji. Uz pomoć HyperSmooth tehnologije, pravićeš video klipove profesionalnog izgleda, koji kao da su stabilizovani pomoću motorizovanog stabilizatora.

HERO7 Black donosi i iTimeWarp video, koji snimcima dodaje ubrzani efekat. TimeWarp video pretvara duža iskustva u kratke video snimke koji su zabavni za gledanje i jednostavni za deljenje.

Strimuj sve što snimaš


HERO7 Black je prvi GoPro koji može da radi streaming uživo. Automatski deli sadržaj u realnom vremenu na Facebook-u, Twitch-u, YouTube-u i drugim platformama.

A uz SuperPhoto opciju, HERO7 Black daje fotografije visokog kvaliteta. HERO7 Black pametno analizira scene i koristi lokalno mapiranja tona i Multi-Frame za smanjenje šuma na fotografijama.

Pogledaj test telefona koji smo uradili sa www.benchmark.rs