Samsung Galaxy Watch 46 mm

Odaberi boju:

39.840 RSD
ccc RSD
Mesečna rata dodatne opreme (24 meseca)
Cena sa
10% popusta
za gotovinsko plaćanje
Na rate samo uz postojeći ugovor u Vipu
Otplata na rate

10% popusta ako izabereš opciju bez rata
KUPI ONLINE
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Dimenzije: 49x46x13mm; Težina: 63g; Memorija: do 750MB RAM + do 4GB interne memorije; Punjenje: bežično (wpc indukcija); Povezivanje: Bluetooth v4.2. Uređaj je kompatibilan sa velikim brojem pametnih telefona koji podržavaju Android OS od verzije 5.0 i novije, odnosno na iOS 9.0 i novijim verzijama iOS operativnih sistema.
Boja Silver
Materijal Metal, aluminijum, guma

8.000 RSD popusta na Samsung satove


Na tebi je samo da izabereš

Ponuda važi do 31.8.2020. ili do isteka zaliha.

 
 
 

Nova definicija autentičnosti


Prilagodi Galaxy Watch svom životnom stilu uz autentičnost koja se ogleda u raznovrsnim površinama sata i efektima dubine i osvetljenja. Okrugla površina, senke ispod kazaljki i otkucavanje daju osećaj pravog mehaničkog sata.

Uvek tu, sve vreme


Na satu Galaxy Watch ne moraš da pritisneš dugme ili okreneš masku da vidiš koliko je sati. Podesi sAMOLED ekran tako da bude uključen sve vreme i omogući ti da vidiš koliko je sati i danju i noću.
Zahvaljujući dugom trajanju baterije uz samo jedno punjenje, Galaxy Watch može da upravlja pozivima, muzikom i drugim koristeći izdržljivu bateriju.

Prati svoj napredak


Kao tvoj lični trener, Galaxy Watch ti omogućava da se usredsrediš na više vežbanja uz manje planiranja. Sat može da meri tvoj puls i prati šest aktivnosti dok vežbaš.
Pomoću aplikacije Samsung Health možeš da proširiš postojeće funkcije sata Galaxy Watch radi još detaljnijeg praćenja i beleženja zdravlja, uključujući i puls i kalorije.
A za najbolji san, Galaxy Watch prati kvalitet spavanja i vodi dnevnik koji obuhvata 4 faze sna. Takođe, prati nivo naprezanja da bi ti pomogao da ga smanjiš kontrolisanim disanjem.

Pogledaj test telefona koji smo uradili sa www.benchmark.rs