Huawei Body Fat Scale

Odaberi boju:

ccc RSD
Mesečna rata dodatne opreme (24 meseca)
Cena sa
10% popusta
za gotovinsko plaćanje
Na rate samo uz postojeći ugovor u Vipu
Otplata na rate

10% popusta ako izabereš opciju bez rata
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Huawei Body Fat Scale je pametna vaga koja pored kilograma meri dodatnih 8 fitness parametara (BMI, mišićnu masu, nivo masti u organizmu, viscelarnu mast, procenat vode u organizmu i drugo). Prikaz i praćenje svih rezultata obezbeđeno je kroz Huawei Smart Scale aplikaciju koju je potrebno instalirati na mobilnom telefonu, a koja je podržana i za iOS i za Android operativne sisteme.
Boja Bela
Materijal Kaljeno staklo, tvrda plastika

Inteligentno merenje


 
 

Koristeći naprednu Bioelectrical Impedance Analysis (BIA) tehnologiju, Huawei pametna vaga prati čak 9 parametara, među kojima su težina, količina masti, procenat vode, proteini i mišićna masa.
Sve informacije beležiš u mobilnoj aplikaciji, tako da u svakom trenutku možeš da pratiš svoje napredak, ukoliko aktivno vežbaš.
Takođe, Huawei vaga automatski prepoznaje do 10 različitih korisnika, tako da je idealna za porodice ili teretane.

 
 

Tvoj fitnes partner


HUAWEI Smart Scale aplikacija omogućava ti stalan uvid u opšte zdravstveno stanje i daje ti savete kako možeš da ga unaprediš.
Huawei pametna vaga kreirana je u saradnji sa kineskim Institutom za sportsku nauku i koristi napredne matematičke algoritme, u izračunavanju parametara koje meri.

 
 

Precizno merenje i vrhunski dizajn


Huawei pametna vaga koristi BIA čip, četiri senzora za pritisak i mogućnost rotiranja za 360 stepeni, tako da je svakodnevno merenje uvek jednostavno i precizno.
Prednji deo vage izrađen je od izdržljivog kaljenog stakla, sa savršenom završnom obradom.