iPEGA Gamepad

Odaberi boju:

ccc RSD
Mesečna rata dodatne opreme (24 meseca)
Cena sa
10% popusta
za gotovinsko plaćanje
Na rate samo uz postojeći ugovor u Vipu
Otplata na rate

10% popusta ako izabereš opciju bez rata
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis iPEGA Gamepad je bežični džojstik koji pametne telefone i tablete u trenutku pretvara u gejming konzolu. Dovoljno je da putem Bluetooth veze povežite svoj Android/Apple telefon ili tablet sa iPEGA gamepadom i zakoračite u novu dimenziju igranja igrica. Uređaj podržava pametne telefone dimenzija 4-6 inča kao i tablete čija dijagonala ekrana ne prelazi 10 inča. Zbog svoje promenljive veličine u zatvorenom modu ne zauzima puno prostora tako da ga možete poneti svuda sa sobom. Bilo da ste kod kuće, u kolima, u putu ili na ma kojem drugom mestu, uživaćete koristeći iPEGA gamepad kako zbog naprednih funkcija tako i zbog same izrade i činjenice da je težak svega 250g.
Boja Crna
Materijal Tvrda plastika

Pretvori svoj telefon ili tablet u mobilnu gejming konzolu


Vrhunski gejming u svakoj prilici - putem bluetooth-a poveži svoj Android telefon, tablet, Smart TV, Smart Box ili PC sa iPEGA gamepadom.

 
 

Fleksibilnost


iPEGA gamepad podržava pametne telefone dimenzija ekrana od 4 do 6 inča, kao i tablete čija dijagonala ekrana ne prelazi 10 inča. Centralni držač, koji se po potrebi može horizontalno izvlačiti, omogućava postavljanje uređaja kako u horizontalnom tako i u vertikalnom položaju.
Osim Android igara, sa iPEGA gamepadom može da igraš veliki broj drugih popularnih naslova uz pomoć podržanih emulatora konzola (SEGA, Nintendo, Atari, Commodore, Spectrum). Među najpopularnijim emulatorima iPEGA preporučuje Arcade Games emulator i neprevaziđeni Happy Chick.

 
 

Velika autonomija u radu


Sa ugrađenom litijumjonskom baterijom snage 380mAh, iPEGA gamepad omogućava autonomiju do 12 sati. Zbog svoje promenljive veličine, u zatvorenom modu, ne zauzima puno prostora tako da ga možeš poneti svuda sa sobom. Bilo da si kod kuće, u kolima ili u putu, uživaćeš koristeći iPEGA gamepad.

 
 

Podržane igre


iPEGA gamepad podržava veliki broj najpopularnijih igara za Android, a samo neke od njih su: The Walking Dead,
World of Tanks, Virtua Tennis, Sonic, Shadowgun, Max Payne, Grand Theft Auto, Asphalt 7.

 
 

Pogledaj test dodatne opreme koji smo uradili sa www.benchmark.rs