Teracell PopSocket beli

Odaberi boju:

300 RSD
KUPI ONLINE
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis PopSocket je moderni dodatak koji ti olakšava i čini sigurnijim svakodnevno rukovanje mobilnim telefonom prilikom kucanja poruka, pretraživanja interneta, snimanja fotografija. Jednostavnim izvlačenjem PopSocketa i promenom njegovog nagiba možeš da napraviš stalak za tvoj telefon za udobnije gledanje video snimka ili obavljanje video poziva.
Boja Bela
Materijal Plastika

Za najbolji selfi, video poziv i nezamršene slušalice


PopSocket je idealan dodatak za tvoj mobilni uređaj, koji ti pomaže da svakodnevno korišćenje telefona ili tableta bude jednostavnije i sigurnije.

 
 

Jednostavnim izvlačenjem PopSocketa, sa poleđine telefona, četovanje, surfovanje internetom ili fotografisanje biće još udobnije. Podešavanjem nagiba PopSocketa možeš da napraviš stalak za telefon kako bi gledanje video klipova ili obavljanje video poziva bilo udobnije.

 
 

I ne samo to, PopSocket rešava i jedan od najiritantnijih problema čovečanstva - zapetljane slušalice u džepu ili torbi. Jednostavno postavi dva PopSocketa na poleđinu telefona i dobijaš idealan način za nošenje slušalice, koje su ti tako uvek pri ruci, bez otpetljavanja.

 
 

PopSocket možeš da kupiš putem Online prodavnice u beloj i crnoj boji ili da posetiš najbliže Vip prodajno mesto i pogledaš kompletnu ponudu PopSocketa u najrazličitijim bojama.