Samsung Gear Fit2

Odaberi boju:

28.080 RSD
Da li želiš otplatu na rate? Ne
Da
  • O uređaju
  • Karakteristike
Opis Izaberi svog novog ličnog trenera! Pametna fitnes narukvica automatski prati sve tvoje aktivnosti i omogućava ti da izvučeš maksimum iz svakog treninga jer u svakom trenutku imaš informacije o intenzitetu treninga, broju potrošenih kalorija pa čak i brzini i broju otkucaja srca. Kompatibilan sa Galaxy uređajima od verzije Androida 4.3 i novijim, sa najmanje 1.5 GB RAM memorija kao i sa uređajima koji nisu iz serije Galaxy od verzije Androida 4.4 i novijim, sa najmanje 1.5 GB RAM memorije.
Boja Crna
Materijal Tvrda plastika i guma

Samsung Gear Fit2

Fokus je na akciji


Uz Gear Fit2 usredsredi se na akciju i prati napredak, a telefon možeš da ostaviš kod kuće. Ugrađen GPS prati tvoju rutu, pređenu distancu i brzinu u realnom vremenu.


Na tebi je samo da budeš brži i bolji!

 
 

Pametno praćenje aktivnosti


Gear Fit2 precizno meri svaki tvoj pokret uz detaljno praćenje otkucaja srca kako bi mogao da prilagodiš trening u svakom trenutku. Uz automatsko praćenje aplikacija sama prepoznaje da li hodaš, trčiš, voziš bicikl bez potrebe za dodatnim podešavanjima. Na taj način uvek dobijaš relevantne podatke u realnom vremenu.

 
 

Jednostavno korišćenje


Odličan AMOLED ekran omogućuje savršen prikaz svih relevantnih informacija. Uz jednostavnu navigaciju sve podatke možeš da saznaš za par sekundi bez potrebe da prekidaš trening.

 
 

Idealan fitnes partner


Gear Fit2 možeš da povežeš sa velikim brojem pametnih telefona koji imaju Android 4.4 sistem ili noviji, kao i sa iOS 9.0 telefonima.