Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu
Device
Device

VipDrop

#onokad ti se sve nalazi na jednom mestu

Sačuvaj svoje fotografije, dokumente, muziku i video klipove na jednom mestu. VipDrop je tvoj lični internet oblak kojem možeš da pristupiš gde god da se nalaziš - bilo da koristiš mobilni internet ili WiFi konekciju.

Više detalja
Device
Device
Device
Device
Device
Device
Animation tab 1
Animation tab 1
Animation tab 2
Animation tab 2
Animation tab 3
Animation tab 3

Automatsko čuvanje podataka

Sve fotografije i video snimci sa tvog mobilnog uređaja automatski se čuvaju u VipDrop-u, tako da su ti uvek dostupni čak i u slučaju kvara ili gubitka uređaja.

Povezan sa svima

VipDrop je jedini servis koji ti omogućava da povežeš svoje Google Drive, Dropbox ili OneDrive naloge i da upravljaš svim podacima na jednom mestu. Takođe, uz VipDrop dodatak imaš besplatan surf, tokom korišćenja ovih cloud servisa, putem VipDrop aplikacije.

Oblak za tebe

Imaš svoj internet oblak kome možeš da pristupiš gde god da se nalaziš - bilo da koristiš mobilni internet ili WiFi konekciju.

Preuzmi VipDrop

Želiš da gledaš filmove i serije sa svog računara na mobilnom uređaju, da prebacuješ muziku bez kabla sa računara na telefon, da sačuvaš fotografije čim ih napraviš?

Preuzmi aplikaciju besplatno u online prodavnicama

Device
Device

Probaj besplatno mesec dana

Aktiviraj VipDrop servis putem mobilne aplikacije Moj Vip i dobićeš besplatno mesec dana korišćenja servisa.

Aktiviraj putem Moj Vip

VipDrop dodaci

VipDrop servis dostupan je svim postpaid, kao i korisnicima Online tarife. VipDrop aplikacija dostupna je za mobilne platforme Android, iOS, operativne sisteme Windows, Linux i Mac kao i putem internet pretraživača na adresi www.vipdrop.rs.

Dodatne informacije

Prenos podataka unutar VipDrop paketa odnosi se isključivo na VipDrop servis, kao i za Dropbox, Google Drive i OneDrive servise pod uslovom da im se pristupa putem nekih od VipDrop aplikacija. Pristup drugim servisima nije obuhvaćen prenosom podataka unutar VipDrop dodataka. Prenos podataka u romingu naplaćuje se u skladu sa važećim Vip cenovnikom. Na korišćenje usluge primenjuju se Opšti uslovi za zasnivanje pretplatničkog odnosa telekomunikacione mreže Vip.