Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu
Device
Device

Hopster aplikacija

Mesto na kom učenje postaje zabava

Obezbedi svojim najmlađima kvalitetnu zabavu i učenje kroz igru - isprobaj Hopster, digitalni servis za decu od 2-6 godina koji ih podstiče da sami istražuju i budu kreativni.

Device
Device
Device
Device
Device
Device
Device
Device
Animation tab 1
Animation tab 1
Animation tab 2
Animation tab 2
Animation tab 3
Animation tab 3
Animation tab 4
Animation tab 4

Emisije, Muzika, Knjige

Emisije prilagođene uzrastu dece sa ciljem da pospeši njihovu radoznalost, kolekcija omiljenih dečijih pesmica, a posebno se ističu zanimljive video knjige na srpskom jeziku, kao i E-knjige koje se mogu čitati samostalno ili uz pomoć naratora.

Crtanje, Igrice, Bašta

Različite boje i jednostavni alati za crtanje malih umetničkih deka, interaktivne i edukativne igrice radi lakšeg učenja slova, brojeva, boja i oblika, a mališani mogu da zasade i digitalnu biljku koju treba redovno da zalivaju.

Skini sadržaj na telefon

Možeš da upravljaš podešavanjima kada pristupiš sekciji za odrasle, a postoji i mogućnost skidanja sadržaja za offline upotrebu.

Bezbednost na prvom mestu

U okviru aplikacije ne postoje plaćene reklame, niti bilo kakvi eksterni linkovi koji bi vodili mališane izvan Hopster okruženja.

Neograničeni Hopster dodatak!

Dodatak ti obezbeđuje neograničeni internet za pristup i korišćenje Hopster aplikacije u periodu od mesec dana od dana aktivacije po izuzetnoj ceni od 300 dinara. Pokreni svet učenja i zabave!

Aktiviraj dodatak
Device
Device

Kupiš tablet i dobijaš Hopster

Kupi Alcatel 3T 8 tablet u periodu od 23.11.2020. do 23.02.2021. uz KućniNet ili Online tarifu i čeka te neograničeno Hopster iskustvo 24 meseca. Pored pristupa Hopster aplikaciji, dobijaš i neograničen internet za Hopster tokom trajanja ugovorne obaveze u nacionalnom saobraćaju bez naknade.

Saznaj više
Aktiviraj Hopster u par koraka

Hopster dodatak

Pre nego što pristupiš Hopster aplikaciji, potrebno je da aktiviraš Hopster dodatak kroz MojVip, putem SMS-a ili na prodajnom mestu.

Hopster uz Alcatel 3T 8 tablet

Prilikom aktivacije ugovora na prodajnom mestu ili kroz Online prodavnicu, automatski se aktivira i tvoj Hopster nalog kome pristupaš kroz aplikaciju prateći korake aktivacije.

Deaktivacija Hopstera

Hopster servis možeš da deaktiviraš isključivo putem MojVip aplikacije, pozivom našeg Korisničkog servisa ili na prodajnom mestu. Odjava kroz samu Hopster aplikaciju ne znači da je pretplata otkazana.

Close
Koraci aktivacije
Check Mark 1. Aktiviraj Višekratni dodatak slanjem HOPSTER na 123708.
Nakon što dobiješ poruku da je dodatak aktiviran dobićeš još jedan SMS da je i Hopster nalog aktiviran. Putem linka u poruci preuzmi aplikaciju u Play ili App Store prodavnici.
Napomena:
Hopster apliakcija nije dostupna u Huawei AppGalery prodavnici.
Check Mark Instaliraj Hopster aplikaciju
Check Mark Prijava na Hopster servis:
a. Na početnom ekranu klikni na Prijava
b. Prijavi se preko provajdera
c. Izaberi provajdera - Vip
Check Mark Zatim dolaziš na Moj Vip stranicu gde je potrebno da se prijaviš, a najbrži način za prijavu je putem Vip broja telefona:
a. Potrebno je uneseš svoj broj telefona i klikneš na Pošalji PIN
b. Unesi PIN koji dobijaš putem SMS-a i klini Nastavi
Check Mark Uspešno si aktivirao dodatak i možeš da uživaš u Hopster svetu učenja i zabave za najmlađe.

Napomena
Ako koristiš mobilni internet, preko Moj Vip servisa ćeš automatski pristupiti Hopster aplikaciji
Ako koristiš WiFi mrežu, možeš se prijaviti putem forme za prijavu na Moj Vip servisu. Biraš način prijave u zavisnosti da li imaš otvoren Moj Vip nalog ili ne:
a. Koristeći mail i password postojećeg Moj Vip profila ili
b. Unošenjem Vip broja telefona nakon čega ti stiže PIN kod putem sms-a
Ukoliko nemaš Moj Vip nalog to može da učiniš klikom na i „Registruj se“.
Nakon kreiranog Moj Vip naloga potrebno je ponovo otvoriš Hopster aplikaciju i nastaviš sa prijavom.
Close
Koraci aktivacije
Nakon aktivacije ugovora na prodajnom mestu ili kroz Online prodavnicu, dobićeš SMS da je nalog aktiviran. Putem linka u poruci preuzmi aplikaciju u Play ili App Store prodavnici.
Check Mark Instaliraj Hopster aplikaciju
Check Mark Prijava na Hopster
Napomena
Ako koristiš mobilni internet, preko Moj Vip servisa ćeš automatski pristupiti Hopster aplikaciji.
Ako koristiš WiFi mrežu, možeš se prijaviti putem forme za prijavu na Moj Vip servisu. Biraš način prijave u zavisnosti da li imaš otvoren Moj Vip nalog ili ne:
a. Koristeći mail i password postojećeg Moj Vip profila ili
b. Unošenjem Vip broja telefona nakon čega ti stiže PIN kod putem sms-a
Ukoliko nemaš Moj Vip nalog to može da učiniš klikom na i „Registruj se“.
Nakon kreiranog Moj Vip naloga potrebno je ponovo otvoriš Hopster aplikaciju i nastaviš sa prijavom.
Close
Kako da otkažem pretplatu za Hopster?
Otkazivanje Hopster pretplate moguće je isključivo putem deaktivacije Promotivnog i Višekratnog Hopster dodatka putem Moj Vip aplikacije, na prodajnom mestu ili pozivom ka korisničkom servisu.
Odjavljivanjem kroz Hopster aplikaciju pretplata neće biti deaktivirana.
Close
Kako da znam kada mi ističe Hopster pretplata? Kako mogu da proverim da li je Hopster pretplata aktivna?
Promotivni Hopster dodatak - pri aktivaciji Hopster dodatka korisnici dobijaju sms sa informacijom o datumu do kada traje njihov promotivni period.
Takodje, korisnika podsećamo na završetak promo perioda 1 dan pred njegov istek.
Pretplata je aktivna dok god korisnik ima aktivan Promotivni Hopsteer dodatak što se može videti proverom stanja u Moj Vip aplikaciji ili salanjem sms-a na 1260.
Close
Da li je potrebno da prilikom aktivacije Hopster aplikacije unosim broj svoje platne kartice?
Ne, unošenje platne kartice za aktivaciju Hopster pretplate putem Vipa nije potrebno.
Aktivacija Hopster pretplate vrši se isključivo preko dostupnih Vip kanala (Moj Vip, sms, prodajno mesto, poziv ka korisničkom servisu) nakon čega se pristupa Hopster aplikaciji i prate se koraci aktivacije koji podrazumevaju odabir opcije “Prijavite se preko provajdera”.
Dodatne informacije

Aktivacijom višekratnog Hopster dodatka, korisnik ostvaruje pravo na korišćenje Hopster aplikacije i neograničen internet za Hopster aplikaciju u nacionalnom saobraćaju po ceni od 300 RSD. Cena se naplaćuje svakog obračunskog perioda do deaktivacije tarifnog dodatka, na pretplatničkom broju na kojem je aktiviran višekratni Hopster dodatak. Otkazivanje pretplate moguće je isključivo putem podnošenja zahteva za deaktivaciju višekratnog Hopster dodatka putem Moj Vip aplikacije, na prodajnom mestu ili pozivom ka korisničkom servisu.

Izborom Online ili Kućni net tarifa uz kupovinu Alcatel 3T 8 uređaja, korisnik ostvaruje pravo na korišćenje Hopster aplikacije i neograničen internet za Hopster aplikaciju u nacionalnom saobraćaju bez plaćanja naknade u naredna 24 meseca od dana zaključenja pretplatničkog ugovora (tj. tokom ugovorne obaveze) na pretplatničkom broju za koji je zaključen Vip pretplatnički ugovor. Sa istekom ugovorne obaveze ističe pravo korišćenja Hopster aplikacije i neograničenog interneta za Hopster aplikaciju bez naknade. Nakon isteka ugovorne obaveze Hopster usluga će biti automatski deaktivirana, ukoliko Pretplatnik želi da nastavi korišćenje Hopster usluge, potrebno je da ponovo aktivira uslugu iz aktuelne Vip ponude.

Tokom pristupa Hopster aplikaciji neki sadržaji se mogu nalaziti na drugim stranicama ili voditi na druge stranice, a sinhronizacija podataka se može odvijati u pozadini (kalendari, društvene mreže, različita preuzimanja sadržaja, i sl.). Ovaj saobraćaj će se tarifirati iz internet saobraćaja osnovnog odabranog tarifnog paketa Pretplatnika.

Odgovornosti i korišćenje Hopster aplikacije: Vip neće pružati nikakve informacije kompaniji Plato Media Limited o svojim korisnicima koji aktiviraju Hopster servis. Uslovi korišćenja Hopster aplikacije definisani su od strane Plato Media Limited kao vlasnika aplikacije te je pretplatnik prilikom aktivacije istog u obavezi da se sa istima upozna i saglasi. Vip nije odgovoran za odnose koji povodom korišćenja Hopster usluge nastanu između Pretplatnika i pružaoca Hopster usluge. Za sve odnose povodom pružanja i korišćenja Hopster usluge Pretplatnik je u obavezi da se obrati na https://help.hopster.tv/s/contactsupport .

NAPOMENA: Hopster promotivni dodatak neće biti dostupan za aktivaciju Huawei korisnicima sa HMS OS-om.