Vipova nova roming ponuda

50% NIŽE CENE ROMINGA ZAHVALJUJUĆI PROMOCIJI " UDVOSTRUČI SVOJU DOPUNU"

Beograd, 27.08.2007. - Kompanija Vip mobile obradovaće i ovog puta svoje korisnike novom roming ponudom, koja obuhvata brojne pogodnosti za roming pozive u okviru aktuelne promocije "Udvostruči svoju dopunu".

Za Vipove korisnike koji se trenutno nalaze u Crnoj Gori, svi dolazni pozivi, sa bilo koje mreže, će biti besplatni, dok će odlazni pozivi (uspostavljeni jednostavnim direktnim biranjem broja) iz Crne Gore, čija je cena 15 dinara (bez PDV) za minut, svakog Vipovog korisnika zapravo koštati 50 % manje zahvaljujući promociji "Udvostruči svoju dopunu". Ovo možemo da ilustrujemo primerom: važeća cena jednog minuta razgovora iz Crne Gore za Srbiju je 15 dinara (bez PDV), ali sa udvostručenim iznosom dopune, korisnik po 1 minutu razgovora štedi pola ove sume i zapravo plaća samo 7,5 dinara (bez PDV).


Nova Vipova roming ponuda odnosi se i na sve zemlje u kojima rade mobilni operateri članovi mobilkom austria grupe, a to su: Austrija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska i Lihtenštajn. Cena odlaznih poziva (uspostavljenih jednostavnim direktnim biranjem broja) iz ovih zemalja je 79 dinara (bez PDV), ali će, za vreme trajanja Vipove roming ponude, korisnici na odlaznim pozivima uštedeti polovinu ove sume, tako da će ih minut razgovora zapravo koštati samo 39,5 dinara (bez PDV). Na primer: puna cena jednog minuta razgovora iz ovih zemalja sa Srbijom je 79 dinara (bez PDV), ali ona, zahvaljujući dvostrukom iznosu dopune, korisnika ustvari košta 39,5 dinara (bez PDV). Isti način računanja važi i za dolazne pozive u ove zemlje, koji koštaju 29 dinara (bez PDV) po minutu, ali će na njima, Vipovi korisnici, zbog aktuelne promocije, uštedeti polovinu cene i zapravo potrošiti 14,5 dinara (bez PDV).

Povezujući novu Vipovu roming ponudu sa aktuelnom promocijom "Udvostruči svoju dopunu", Vip je pružio šansu svim korisnicima koji do kraja 2007. godine borave u Crnoj Gori ili u jednoj od pet popularnih turističkih zemalja, u kojima su prisutni operateri mobilkom austria grupe: A1 (Austrija), Vip (Hrvatska), Si.mobil (Slovenija), M-tel (Bugarska) i mobilkom liechtenstein (Lihtenštajn) da svoje roming pozive obave sa 50 odsto manjim troškom.

Promocija "Udvostruči svoju dopunu" važi do 31. decembra 2007. godine, a za vreme njenog trajanja svaki Vipov korisnik, koji SIM karticu aktivira do kraja avgusta, automatski na računu dobija dvostruki iznos svake uplaćene dopune do ukupnog maksimalnog iznosa ovog ekstra kredita od 2000 dinara (sa PDV-om).

Vip će nastaviti da svoju roming uslugu proširuje na nove zemlje.
Nazad