Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu

Vipova mreža radi punim kapacitetom

SVE SIM KARTICE USPEŠNO AKTIVIRANE

VIPOVA MREŽA RADI PUNIM KAPACITETOM

Korisnici kupuju nove SIM pakete sa najpovoljnijom, jedinstvenom tarifom i sa udvostručenim promotivnim iznosom dopune.Beograd, 11. jul - Vipova mreža radi punim kapacitetom od ponedeljka, 9. jula, a svi pripejd korisnici su, u poslednja tri dana, uspešno aktivirali svoje SIM kartice, kupljene u promociji "Ko rano rani, 1000 dinara grabi". U Vipu su veoma zadovoljni izuzetnom zainteresovanošću prvih korisnika za njihove usluge, pa im se zahvaljuju na strpljenju i na svim sugesestijama koje dobijaju posredstvom Korisničkog servisa, jer su im ova mišljenja dragocena.

Posle uspešnog posredovanja Republičke agencije za telekomunikacije (RATEL), Vip može da potvrdi da od juče, 10. jula, u poslepodnevnim satima, njihovi korisnici mogu da komuniciraju sa svim fiksnim i mobilnim mrežama u Srbiji i obratno.

Vipovi stručnjaci konstantno nadgledaju korišćenje usluga, da bi optimalizovali kvalitet mreže i obezbedili najbolji kvalitet komunikacije.

Vip, takođe obaveštava, da su građani prepoznali vrednost njihove nove pripejed ponude, koja je od juče u prodaji. Vipovi novi korisnici su veoma zainteresovani da kupe nove SIM kartice/ brojeve za samo 200 dinara (uključeni PDV i standardni kredit od 200 dinara), sa jednostavnom, jedinstvenom tarifom od svega 4.9 dinara za minut razgovora (bez PDV-a), i cenom za SMS poruke od samo 1.9 dinara (bez PDV-a). Uz to, svaki Vipov korisnik automatski na računu dobija dvostruki iznos svake uplaćene dopune do ukupnog kumulativnog iznosa ovog ekstra kredita od 2000 dinara (sa PDV-om), do 31. decembra 2007. godine.