Vipova mreža radi punim kapacitetom

SVE SIM KARTICE USPEŠNO AKTIVIRANE

VIPOVA MREŽA RADI PUNIM KAPACITETOM

Korisnici kupuju nove SIM pakete sa najpovoljnijom, jedinstvenom tarifom i sa udvostručenim promotivnim iznosom dopune.Beograd, 11. jul - Vipova mreža radi punim kapacitetom od ponedeljka, 9. jula, a svi pripejd korisnici su, u poslednja tri dana, uspešno aktivirali svoje SIM kartice, kupljene u promociji "Ko rano rani, 1000 dinara grabi". U Vipu su veoma zadovoljni izuzetnom zainteresovanošću prvih korisnika za njihove usluge, pa im se zahvaljuju na strpljenju i na svim sugesestijama koje dobijaju posredstvom Korisničkog servisa, jer su im ova mišljenja dragocena.

Posle uspešnog posredovanja Republičke agencije za telekomunikacije (RATEL), Vip može da potvrdi da od juče, 10. jula, u poslepodnevnim satima, njihovi korisnici mogu da komuniciraju sa svim fiksnim i mobilnim mrežama u Srbiji i obratno.

Vipovi stručnjaci konstantno nadgledaju korišćenje usluga, da bi optimalizovali kvalitet mreže i obezbedili najbolji kvalitet komunikacije.

Vip, takođe obaveštava, da su građani prepoznali vrednost njihove nove pripejed ponude, koja je od juče u prodaji. Vipovi novi korisnici su veoma zainteresovani da kupe nove SIM kartice/ brojeve za samo 200 dinara (uključeni PDV i standardni kredit od 200 dinara), sa jednostavnom, jedinstvenom tarifom od svega 4.9 dinara za minut razgovora (bez PDV-a), i cenom za SMS poruke od samo 1.9 dinara (bez PDV-a). Uz to, svaki Vipov korisnik automatski na računu dobija dvostruki iznos svake uplaćene dopune do ukupnog kumulativnog iznosa ovog ekstra kredita od 2000 dinara (sa PDV-om), do 31. decembra 2007. godine.
Nazad