Vip mobile proslavio uspešan početak rada

U sredu uveče, u izuzetnoj VIP atmosferi, u Beoexpu na Novom Beogradu održan je dugo očekivani Vipov svečani party!

Vip party, baš kako mu i samo ime kaže, okupio je Vip ličnosti iz svih sfera javnog života Srbije, ali i iz inostranstva počevši od domaćina, koga su ovom prilikom zastupali predstavnici top menadžmenta ne samo Vip mobila već i čitave mobilkom austria grupe, preko najviših predstavnika vlade Srbije i Austrije, do ličnosti iz javnog života. Jedno od najvećih iznenađenja večeri, definitivno je bilo prisustvo Niki Laude, trostrukog svetskog prvaka Formule 1, kao najboljeg predstavnika vrednosti Vip mobila - brzine i efikasnosti.

Kroz izuzetno dinamičan zvanični deo programa, sve prisutne spretno su vodili Ana Sofrenović i Ivan Zeljković. Stalna dešavanja i zanimljivi gosti na sceni nisu dopuštali da pažnja gostiju popusti ni na trenutak.
Posle kratkog uvoda i priloga o očekivanjima građana Srbije od novog operatora, koja su odigrala veoma važnu ulogu u kreiranju ponuda koje je Vip predstavio tržištu Srbije, pozdrav zvanicama uputili su članovi menadžmenta Vip mobila: Aleksandar Šperl, generalni direktor, Roland Haidner, finansijski direktor i Darko Parun, tehnički direktor. Oni su, ujedno, zahvalili svima koji su učestvovali i dali svoj doprinos izgradnji novog operatora.
Pošto je ovo bilo veče obeležavanja početka rada i lepih želja, čestitke u slici i reči prvi su Vip-u uputili predsednik Srbije, Boris Tadić, i austrijski kancelar, dr Alfred Gusenbauer.

U ime vlade Srbije, ministarka za telekomunikacije i informatičko društvo, dr Aleksandra Smiljanić sa scene je pozdravila prisutne i Vip-u poželela sve najbolje, dok su čestitke RATEL-a stigle od prof. dr Radunovića, predsednika Republičke agencije za telekomunikacije.
Krug je zatvorio Boris Nemšić, predsednik uprave grupe "Telekom Austria Group" i svojim govorom najavio veoma interesantno putovanja zemljama mobilkom austrija grupe.

Prvi je u ime A1, operatora mag-a u Austriji, svoje utiske sa prisutnima podelio Niki Lauda.
Massimo Savić i Toni Cetinski govorili su u ime Vip neta-a iz Hrvatske, Zoran Predin je sve pozdravio iz Slovenije - Simobil, Hristo Stoičkov iz Bugarske, za M:tel i Vlatko Stefanovski iz Makedonije - Vip operator!
Zvanični deo programa je završen vatrometom u bojama domaćina, ali je ujedno i najavio početak zabave uz muziku Aleksandre Kovač, grupe Cubismo i Šabana Bajramovića.

Poseban događaj bila je pesma Aleksandre Kovač "Tvoje reči vrede više" koju je zvezda posvetila domaćinu za srećan početak.Galerija slika
Nazad