Vip mobile i Aleksandra Kovač započeli saradnju

Beograd, 21.09.2007. - Kompanija Vip mobile i Aleksandra Kovač su danas, u galeriji "Ozon", najavili partnerstvo koje počinje sa "Vip Tour Aleksandra Kovac". Serija koncerata biće održana u 4 velika grada u Srbiji. To su: Niš - Dom vojske (12.10.2007), Subotica - Hala sportova (18.10.2007.), Beograd - Expo centar (27.10.2007.), Novi Sad - Spens (01.11.2007.). Pre svakog koncerta Aleksandra Kovač, će se u Vipovim prodajnim centrima susretati sa fanovima kojima će biti podeljen i određen broj besplatnih karata.
Za početak uspešne saradnje sa kompanijom Vip mobile Aleksandra Kovač je napisala i iskomponovala njihovu korporativnu pesmu pod nazivom "Tvoje reči vrede više".
Pesma, vođena Vipovim sloganom, po svojoj dinamičnosti, "funky" ritmu i pozitivnim vibracijama koje širi oko sebe, u potpunosti odgovara Vip brendu. Prvi put je izvedena prošle nedelje na Vipovoj proslavi, gde je primljena sa velikim aplauzom. Svako ko želi da ima pesmu "Tvoje reči vrede više" može već sada da je besplatno preuzme sa Vipovog mobilnog portala kao zvuk pozivnog signala ili melodiju na čekanju, odnosno sa Vipove web strane: www.vipmobile.rs.

"U kompaniji Vip mobile negujemo mišljenje da svaki pojedinac treba da pruži najbolje u svemu što radi. U skladu sa tim već početkom 2007 godine uočili smo da Aleksandra Kovač savršeno odgovara našem brendu i obratili joj se molbom da bude autor naše korporativne pesme. Zahvaljujući Aleksandri Kovač dobili smo pesmu koja odgovara vrednostima Vip brenda, po tome što je različita, istovremeno zabavna i energična. To je veoma fanki ljubavnu pesmu koja pobuđuje lepa osećanja, i potvrđuje muzički i pevački talenat Aleksandre Kovač. Mi verujemo da će ovo biti lep početak dugogodišnje plodne saradnje" - istakao je Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip mobile.

" Veoma me raduje što je Vip mobile, prva velika kompanija u Srbiji koja je prepoznala moj rad i inovativnost koju unosim u svaki svoj novi album. Njihova podrška će mi svakako pomoći u daljem umetničkom radu. Po prirodi sam dinamična, optimista i uporna. Moja muzika je drugačija, odvažna i definitivno nije mainstream. Otud se moje vrednosti potpuno poklapaju sa vrednostima Vip-a - izjavila je Aleksandra Kovač.

Za svoju buduću komunikaciju Aleksandra Kovač će koristiti Vipovu mrežu.

Galerija slika
Nazad