Vip mobile i Aleksandra Kovač - prvi put zajedno u Nišu

Niš, 09.10.2007. - U hotelu "My Place" u Nišu, Vip mobile je organizovao konferenciju za novinare povodom predstojećeg koncerta Aleksandre Kovač u ovom gradu, prvog u nizu koncerata u okviru njene turneje, "Vip Tour Aleksandra Kovač".

Osim koncerta u Nišu, koji će se održati 12. oktobra u Domu vojske sa početkom u 21 h, "Vip Tour Aleksandra Kovač" obuhvatiće gostovanja ove muzičke dive u Subotici - Hala sportova (18.10.2007), Beogradu - Expo centar (27.10.2007) i Noviom Sadu - Spens (01.11.2007). U svakom od pomenutih gradova, Vip mobile će u saradnji sa medijima, podeliti određen broj ulaznica za koncert zainteresovanima.

Saradnja Vip mobile-a i Aleksandre Kovač zvanično je započela premijernim izvođenjem pesme "Tvoje reči vrede više", na proslavi organizovanoj u septembru povodom početka rada ovog operatora na srpskom tržištu. Idejni tvorac - tekstopisac, aranžer i kompozitor pesme "Tvoje reči vrede više", Aleksandra Kovač pesmu je pripremila specijalno za Vip mobile, po uzoru na poznati slogan trećeg operatora. Pesma "Tvoje reči vrede više" može se već sada besplatno preuzeti sa mobilnog portala Vip-a kao zvuk pozivnog signala ili melodije na čekanju, kao i sa web strane www.vipmobile.rs

"U kompaniji Vip mobile verujemo da svaki pojedinac treba da pruži najbolje u onome što radi. U skladu sa tim, već početkom 2007. godine, uočili smo da Aleksandra Kovač savršeno odgovara našem brendu i obratili joj se molbom da bude autor naše korporativne pesme. Zahvaljujući Aleksandri Kovač dobili smo pesmu koja odgovara vrednostima Vip brenda, po tome što je različita, istovremeno zabavna i energična. To je veoma fanki ljubavna pesma koja budi lepa osećanja, i potvrđuje muzički i vokalni talenat Aleksandre Kovač. Mi verujemo da će ovo biti lep početak dugogodišnje plodne saradnje" - istakao je Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip mobile.

"Veoma me raduje što je Vip mobile prva velika kompanija u Srbiji koja je prepoznala moj rad i inovativnost koju unosim u svaki novi album. Njihova podrška će mi svakako pomoći u daljem umetničkom radu. Po prirodi sam dinamična, optimista i uporna. Moja muzika je drugačija, odvažna i definitivno nije mainstream. Otud se moje vrednosti potpuno poklapaju sa vrednostima Vip-a." - izjavila je Aleksandra Kovač.

Za svoju buduću komunikaciju Aleksandra Kovač će koristiti Vip mobile mrežu.

Galerija slika
Nazad