Vip mobile gala - zabavom obeležio milionitog korisnika

Večeras je u spektakularnom prostoru Vip alu-sfere, koja je specijalno za ovu priliku postavljena na Ušću Save u Dunav, organizovana gala zabava kojom je kompanija Vip mobile obeležila milionitog korisnika.

Proslavi ovog značajnog poslovnog uspeha kompanije prisustvovali su predstavnici Vlade Srbije i diplomatskog kora, kao i brojni gosti iz poslovnog, kulturnog i javnog života zemlje. Prisutnima su se obratili članovi Upravnog odbora Vip mobile na čelu sa predsednikom UO g. Aleksanderom Šperlom, dok je u ime republičke Vlade prisutne pozdravila Jasna Matić, ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo.

Članovi Upravnog odbora kompanije Roland Haidner i Darko Parun zahvalili su se svima koji su doprineli poslovnom uspehu Vipa. G. Aleksander Šperl naglasio je da milion korisnika, posle samo 20 meseci rada, znači da je Vip ispunio obećanje dato građanima prilikom predstavljanja prve komercijalne ponude da donosi pravu, novu alternativu tržištu telekomunikacija, kao i da ova brojka potvđuje potencijal domaćeg tržišta i pravilnu odluku mobilkom austria grupe da investira u Srbiji. "Milion korisnika je, takođe, velika motivacija za dalji napredak. Tek smo započeli svoje poslovno putovanje i imamo još puno ambicija, energije i ideja za buduće poduhvate", dodao je g. Šperl.

Vizuelno i scenski atraktivan program vodila mlada glumica Milena Predić, koja je postala prepoznatljivo lice malih ekrana zahvaljujući Vip reklamama. Gledajući dinamičan video materijal gosti su mogli da se prisete najvećih uspeha kompanije koja je započela komercijalni rad samo šest meseci od dobijanja licence, što je čini jednim od najbrže izgrađenih mobilnih operatora na svetu. Predstavljene su najznačanije aktivnosti Vipa tokom proteklih 20 meseci, od početka izgradnje vlastite mreže i atraktivnih ponuda prema korisnicima, preko sponzorstava u oblasti sporta i kulture, do podrške obrazovanju mladih i angažovanja u sferi socijalnih davanja.

Sjajnu atmosferu kreirali su izvrsni muzičari, članovi Big band orkestra RTS-a i poznati hrvatski zabavljači iz benda Soulfingers.. Deset srećnih gostiju je na lutriji nagrađeno jednim od od najboljih mobilnih uređaja današnjice, najnovijim Blackberry Stormom iz Vodafona, koji se 23. aprila može naći isključivo u Vipovim prodajnim centrima širom Srbije.

Nazad