Stipendije dobilo 20 Vip studenata

I druga godina konkursa "Budi Vip student" kompanije Vip mobile uspešno je završena odabirom 20 Vip studenata kojima su danas na svečanom prijem dodeljena priznanja, dok su svi finalisti dobili na poklone mobilne telefone i SIM kartice.

Vip stipendijama nagrađeno je šest studenata Fakulteta organizacionih nauka, šest studenata Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, četiri studenta Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, po jedan student sa Mašinskog, Saobraćajnog i Ekonomskog fakulteta u Beogradu i jedan student Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Nagrade su studentima uručili članovi Upravnog odbora Vipa na čelu sa predsednikom Upravnog odbora Aleksandrom Šperlom, a prisutnima su se obratili i Irini Reljin, pomoćnik ministra za telekomunikacije i informaciono društvo i članovi žirija Aleksandar Nešković, profesor Elektrotehničkog fakulteta i Galjina Ognjanov, profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Svečanosti su prisustvovali prestavnici nekoliko fakulteta čiji su studenti nagrađeni stipendija.

"Već dve godine sa uspehom realizujemo konkurs "Budi Vip student" i imali smo tu čast da upoznamo i neposredno sarađujemo sa velikim brojem talentovanih mladih ljudi. Cilj nam je da ulažemo u perspektivne studente, koji će jednog dana postati uspešni profesionalci u oblasti telekomunikacija. Prošle godine smo nakon prakse zaposlili šest studenata, koji su danas naše kolege. Nadamo se da će i ova generacija iskoristiti svoje potencijale i mogućnosti koje im ovaj projekat pruža", rekao je Aleksander Šperl.

Odluka o najboljim studentima doneta je nakon detaljne evaluacije pristiglih prijava, eseja, individualnih intervjua i rezultata sa radionica. Najboljih 20 studenata dobilo je školarinu za prvu godinu master ili doktorskih studija na matičnom fakultetu, plaćenu dvomesečnu praksu u kompaniji Vip mobile, posetu centrali mobilkom austria grupe i Telekom Austrije u Beču, mentorstvo senior menadžera Vipa, predavanja srpskih i gostujućih profesora iz inostranstva u okviru "Vip kluba", kao i mobilne telefone Sony Ericcson G502 i pripejd SIM kartice sa kreditom.
Nazad