Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu

Novi mobilni operater pušta u rad svoju mrežu i počinje sa prodajom

Vip nudi najbolju pripejd jedinstvenu tarifu za sve mreže u Srbiji

Vip je pripremio veoma jednostavnu, jedinstvenu tarifu od svega 4.9 dinara za minut, u pozivima prema bilo kojoj nacionalnoj mreži, 24 sata dnevno. Cena SMS poruke je samo 1.9 dinara. Prodaja počinje u utorak, 10. jula.

Beograd, 6. juli, 2007 - Vip nudi novu, jednostavnu, veoma privlačnu, jedinstvenu pripejd tarifu od svega 4.9 dinara po minutu i 1.9 dinara za SMS poruku, počevši od 10 jula. Ova tarifa važi prema fiksnoj i svim mobilnim mrežama u Srbiji, 24 sata, 7 dana u nedelji. Na današnjoj konferenciji za novinare, Vip je najavio puni izlazak na tržište i predstavio sledeću promociju: svaka dopuna do kraja godine će biti udvostručena.

- Prema našim istraživanjima, 2 od 3 potencijalna korisnika žele jednu, pristupačnu cenu za pozive od Vipa prema bilo kojoj mreži. Ova jedinstvena pripejd tarifa je naš odgovor na njihove zahteve. Svako ko nam se sada pridruži, može da uživa u blagodetima najbolje, jedinstvene tarife na tržištu, i da prestane da brine o ceni razgovora ka bilo kojoj destinaciji - istakao je Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile d.o.o.

Cena novog pripejd SIM paketa/broja je 200 dinara (sa PDV-om), a uz nju se dobija i 200 dinara redovnog kredita. Specijalna promocija: Vip će svakom korisniku udvostručiti iznos uplaćene dopune Uz to, svaki Vipov korisnik će na računu dobiti dvostruki iznos svake uplaćene dopune. To znači da će Vip automatski udvostručiti svaku sumu kojom korisnik dopuni svoj pripejd mobilni broj, do ukupnog iznosa ovog ekstra kredita od 2000 dinara (sa PDV-om). Ova ponuda važi do 31. decembra 2007. godine. Svaka dopuna, uključujući i bonus, važiće 6 meseci, bez obzira na to da li je uplaćena kao elektronska dopuna na više od 10.000 prodajnih mesta, ili preko vaučera. Da bi uživao sve ove pogodnosti, korisnik treba da se pridruži Vipu i nabavi novi pripejd paket pre kraja avgusta 2007. Promocija će važiti i za učesnike u promociji "Ko rano rani 1000 dinara grabi", koji će takođe moći da dupliraju svoj kredit automatski sa uplatom dopune.

U ponudi i raznovrsni servisi Pored nove tarife i promocije, korisnici mogu besplatno da pozivaju Vipov Korisnički servis 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Nema dodatnog plaćanja za obaveštavanje o propuštenom pozivu, kao ni za uslugu govorne pošte. Preslušavanje govorne pošte je, takođe, besplatno do kraja godine. Vipovi korisnici sa telefonima koji podržavaju WAP će imati pristup raznovrsnim uslugama na mobilnom portalu, kao što su: zvuci zvona, slike, melodije na čekanju i "Moj Vip uslužni centar". Vip nudi više od 1000 hitova, sa ekskluzivnim pravom na pesme Orkestra Bobana Markovića, kao i na druge muzičare iz Grand Production, City Records, PGP RTS, BMG Music i Warnera. Da bi obezbedili pristup sadržajima na portalu, Vipovi korisnici treba samo da pozovu Korisnički servis na 0601234 i da zatraže odgovarajuće podešavanje za svoj telefon. Ovi pozivi su, takođe, besplatni, a uputstvo o podešavanju će im u kratkom roku stići SMS-om.

Vip na tržištu punim kapacitetom Vipova mreža će biti puštena u rad sutra, 7. jula, a signal će pokrivati celu zemlju. Vlasnicima prvih promotivnih pripejd SIM kartica će kartice biti aktivirane preko vikenda, i oni će najkasnije u ponedeljak, 9. jula početi da troše svoj bonus kredit od 1000 dinara i da koriste Vipove usluge. Vipovi prvi SIM pripejd paketi/brojevi, sa novom, jedinstvenom tarifom i promotivnom ponudom koja udvostručava iznos dopune će od 10 jula biti dostupni u 16 Vipovih radnji u najvećim gradovima u Srbiji: u Beogradu, na pet lokacija, Novom Sadu, Subotici, Požarevcu, Čačku, Kragujevcu, Jagodini, Aranđelovcu, Užicu, Boru, Valjevu i Gornjem Milanovcu. Vipove radnje nude i veliki izbor popularnih telefona marke Nokia i Samsung, uključujući i ekskluzivne modele. Korisnici će, dodatno, moći da kupe Vipove SIM kartice na više od 2500 prodajnih mesta širom Srbije.