NEObiznis tarife sa NEOgraničenom komunikacijom prema svim mrežama, za poslovanje bez granica

Beograd, 20. februar 2018. godine - Vip NEObiznis tarife namenjene malim i srednjim preduzećima su prava podrška svakom poslovanju jer sadrže neograničene minute i SMS prema svim domaćim mrežama, dovoljno gigabajta sa kontrolom troškova, i uključene roming minute za komunikaciju u zemljama gde posluje A1 Telekom Austrija Grupa.

 

„Uz NEObiznis tarife korisnici sada mogu da kontrolišu svoje troškove bilo da se nalaze u Srbiji ili na poslovnom putu, jer znamo koliko je planiranje izdataka važno za svako poslovanje. Pored NEOgraničene komunikacije prema svim domaćim mrežama, ovo su prve tarife na tržištu sa uključenim roming minutima za komunikaciju u Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Belorusiji, Sloveniji, Makedoniji i Lihtenštajnu. NEObiznis ponuda je još jedan dokaz našeg nastojanja da negujemo partnerski odnos sa korisnicima i dajemo podstrek da uspešno posluju“, ističe Branka Pudrlja Durbaba, Senior direktor Prodaje i Korisničkog servisa u kompaniji Vip mobile.

 

Primera radi, NEObiz3 tarifa sadrži neograničene minute i SMS prema svim domaćim mrežama, 3 GB, i 100 roming minuta u okviru sedam zemalja A1 Grupe, uz mesečnu pretplatu od 1499 dinara i  dvogodišnju ugovornu obavezu. Pored toga, u ponudi su još tri tarifna nivoa sa još više gigabajta i minuta za roming razgovore.  

 

NEO postpejd tarife za privatne korisnike koje je kompanija Vip predstavila u junu prošle godine napravile su pozitivnu promenu na tržištu telekomunikacija u Srbiji, a do sada već više od 300.000 korisnika uživa u pogodnostima NEOgraničene komunikacije. Očekujemo da će i poslovni korisnici prepoznati sve prednosti NEObiznis tarifa. 

Nazad