MyKi Pet uređaj za bezbedno praćenje kretanja kućnih ljubimaca

Nakon što je otvorila vrata svojih poslovnica kućnim ljubimcima, kompanija Vip mobile je u svoju ponudu uvrstila uređaj namenjen upravo njima. U pitanju je MyKi Pet GPS/GSM uređaj, dostupan samo u Vip ponudi, koji omogućava praćenje lokacije kućnih ljubimaca u realnom vremenu uz korišćenje Android/iOS aplikacije.

 

Uprkos opreznosti vlasnika i poslušnosti mezimca, ukoliko se on izgubi, najvažnija je brza reakcija. Upravo u takvim situacijama, MyKi Pet uređaj je izuzetno praktičan jer momentalno obaveštava korisnika preko aplikacije da je ljubimac napustio tzv. sigurnu zonu, tj. dom, dvorište, park i druge prostore koje je korisnik prethodno označio kao bezbedne. Baterija uređaja traje do 100 sati u režimu niskog nivoa baterije, pri čemu na svakih deset minuta proverava lokaciju ljubimca.

 

Ovaj korisni gedžet nudi tri vrste lokalizacije - GPS, LBS i Wi-Fi, pomoću kojih se ljubimac može pratiti kako na otvorenom, tako i u zatvorenim prostorijama. MyKi Pet treker pruža i mogućnost izdavanja komandi na daljinu putem četiri vrste zvuka koji se mogu koristiti za dresiranje ljubimca. Na primer, ukoliko želite da dozovete ljubimca, dovoljno je samo da pritisnete dugme, i vaš verni prijatelj će doći do vas, bez obzira na razdaljinu. MyKi Pet teži samo 28g i otporan je na prašinu i prskanje, pa neće smetati ljubimcu pri svakodnevnoj igri, istraživanju i drugim aktivnostima, a korisnicima će pružiti dodatnu sigurnost da je njihov mezimac bezbedan.

 

Više informacija možete pronaći na sajtu www.vipmobile.rs, kao i u Vip poslovnicama u koje slobodno možete svratiti sa svojim ljubimcem.
Nazad