Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu

Izuzetno interesovanje za posao kod Novog operatora člana mobilkom austria grupe

Otvaranje potpuno novih radnih mesta smanjiće nezaposlenost u Srbiji
Prvi zaposleni počeće da rade kod Novog operatora već u januaru


Beograd, 29. decembar 2006. - Na konkurs za posao kod Novog operatora prijavilo se preko šest i po hiljada stručnjaka iz Srbije. Najviše molbi stiglo je za radna mesta u marketingu, IT-u i prodaji i to od mladih i visokoobrazovanih stručnjaka. Iz Novog operatora poručuju da su jako zadovoljni prilikom i mogućnošću otvaranja novih radnih mesta u Srbiji, a naročito činjenicom da su i srpski stručnjaci prepoznali Novog operatora kao dobrog poslodavca.

- Verujem da ćemo otvaranjem preko 300 potpuno novih radnih mesta uticati na smanjenje nezaposlenosti i ubrzati privredni rast u Srbiji. Izuzetno nam je drago da postoji veliki, stručni potencijal na tržištu, što će nas dodatno motivisati za stvaranje još jedne, uspešne greenfield kompanije i to u Srbiji. Takođe, očekujemo indirektno zapošljavanje za petstotinak ljudi kroz buduću nabavku i partnere Novog operatora - istakao je Alexander Sperl, predsednik Uprave Novog operatora.

Iz Novog operatora su tražili najbolje stručnjake koji žele učestvovati u izazovima telekom industrije kao jedne od najuzbudljivijih grana privrede, a novim zaposlenima nude prednosti kao što su razmena iskustva i znanja u okviru mobilkom austria grupe i visoke standarde poslovanja. S Novim operaterom, članom mobilkom austria grupe, će i srpski stručnjaci imati mogućnost razvoja novih znanja i sticanje međunarodnog iskustva, zaključio je A. Sperl.