Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu

300 zaposlenih u Novom operateru

Najviše srpskih stručnjaka zaposleno u tehnici, prodaji, finansijama i marketingu

Beograd, 19. april 2007. - Novi operater upravo je zaposlio 300 vrhunskih, mladih i visokobrazovanih stručnjaka i to najviše u tehnici, prodaji, finansijama i marketingu. U Novom operateru ističu da su time ispunili svoje obećanje da će u ovoj godini otvoriti 300 novih radnih mesta i da su jako zadovoljni što su to uspeli pre službenog početka rada. Na konkurse za posao prijavilo se preko sedam i po hiljada stručnjaka, čime je potvrdjeno da je u Novi operater u Srbiji već prepoznat kao dobar poslodavac.

- Jako sam zadovoljan odazivom i kvalitetom stručnjaka koji su se pridružili našem timu na putu stvaranja još jedne uspešne greenfield kompanije u Srbiji. Već smo isticali da verujemo da ćemo ovim pomoći smanjenje nezaposlenosti i ubrzati privredni rast zemlje. Delu zaposlenih je ovo i prvi posao, pa je za njih jako važno to što će kod nas sticati najnovija znanja iz oblasti telekominikacija i biti u prilici da stalno razmenjuju iskustava s kolegama sa drugih tržišta u celoj mobilkom austria grupi. Time ćemo, naravno, i našim budućim korisnicima obezbediti vrhunsku uslugu i kvalitet proizvoda, pa verujem da ćemo i kod njih imati isti izuzetan odziv kao i kod zaposlenih - komentariše Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora Novog operatora.

On dodaje i da je oduševljen atmosferom koja vlada u Novom operateru i žarom s kojim počinje svaki radni dan, kao i da je ceo tim spreman i da jedva čekaju komercijalni početak rada na tržištu Srbije.