Close
Close modal
Close

Kako izgleda prenos broja drugog operatora u Vip mrežu i da li mogu da zadržim stari broj?

Prilikom prenosa broja zadržavate potpuno isti broj kao i kod prethodnog operatora. Na primer, ako je to bio broj 063/1234567, taj isti broj će ostati i u Vip mreži bez promene pozivnog broja. Zahtev za prenos broja možete da podnete na Vip prodajnom mestu.

Saznaj više Saznaj vise

Kada mi ističe ugovorna obaveza?

Ugovorna obaveza traje 24 meseca, od potpisivanja vašeg prvog ugovora sa Vipom. Ukoliko obnavljate Vip ugovor pre isteka ugovorne obaveze, vaša ugovorna obaveza traje 24 meseca plus preostali meseci do isteka ugovora.

Saznaj više Saznaj vise

Koja dokumentacija je potrebna za zasnivanje ugovora sa Vipom?

Dokumentacija koja vam je potrebna za zasnivanje ugovora sa Vipom zavisi od toga da li imate preduzeće ili ste privatni preduzetnik.

Saznaj više Saznaj vise

Kako da promenim podatke svoje firme u Vipu?

Promenili ste ovlašćenu osobu na APR-u, dodali druge ovlašćene osobe, promenili ste naziv ili sedišta firme ili samo želite da promenite adresu za dostavu Vip računa? Potrebnu dokumentaciju nam možete dostaviti e-mailom, na Vip prodajnom mestu ili dodeljenom predstavniku prodaje Vipa.

Saznaj više Saznaj vise

Kako da prenesem vlasništvo Vip broja?

Vip je omogućio svojim korisnicima da vrše prenos vlasništva Vip brojeva sa fizičkog na pravno lice, sa pravnog na drugo pravno lice i sa pravnog na fizičko lice.

Saznaj više Saznaj vise