Close
Close modal
Close
Usluge

Svi Vip kratki kodovi na jednom mestu

Vip kratkih kodova možete da proverite stanje na računu, aktivirate ili deaktivirate Vip govornu poštu, automatski podesite GPRS ili MMS.

Saznaj više Saznaj vise
Usluge

Kako mogu da kontaktiram Vip?

Poslovni korisnici mogu kontaktirati Vip putem e-maila, online forme na Vip veb sajtu, pozivom Korisničkog servisa ili dodeljenog predstavnika prodaje.

Saznaj više Saznaj vise
Usluge

Šta je Vip govorna pošta i kako se koristi?

Vip govorna pošta je vaša lična automatska sekretarica koja je tu kada ne možete da se javite. Ukoliko je vaš mobilni telefon isključen, razgovarate ili niste u mogućnosti da prihvatite dolazni poziv, uključiće se govorna pošta kako bi osoba koja poziva mogla da ostavi poruku. Odmah potom, dobićete SMS i moći ćete da preslušate poruku kada vama odgovara.

Saznaj više Saznaj vise
Usluge

Šta su usluge sa dodatom vrednošću - VAS servisi?

Usluge sa dodatom vrednošću - VAS servisi podrazumevaju usluge trećih lica, VAS provajdera, a ne Vipa kao operatora. VAS servisi mogu obuhvatati sledeće usluge: plaćanje parkinga, SMS glasanje, doniranje novca, učestvovanje u nagradnim igrama, obaveštenja banaka, preuzimanje multimedijalnog sadržaja i slično.

Saznaj više Saznaj vise
Usluge

Šta je ovlašćenje za izmenu usluga po ugovoru?

Da biste svoje zahteve realizovali na brži i jednostavniji način, potrebno je da nam dostavite potpisano ovlašćenje za izmenu usluga po ugovoru. Na taj način će biti ubrzana aktivacija ili deaktivacija usluga i drugih promena, jer ćete moći da ih realizujete putem e-maila ili pozivom Korisničkog servisa.

Saznaj više Saznaj vise
Usluge

Kako mogu da zamenim Vip sim karticu?

Zamena Vip sim kartice je potrebna ukoliko je kartica fizički oštećena, ukradena, izgubljena, prestala da radi. Zastupnik ili ovlašćena osoba može doći na bilo koje Vip prodajno mesto ili kontaktirati dodeljenog predstavnika prodaje Vipa.

Saznaj više Saznaj vise