Biznis Data pristup

 

Daljinsko upravljanje i kontrola uređaja, mašina, aplikacija i zaposlenih

Uz Biznis Data pristup rešenje dobijate mogućnost praćenja i upravljanja vašim uređajima i aplikacijama sa bilo koje lokacije.

 
 
 

Povećajte produktivnost i mobilnost uz smanjenje suvišnih troškova

 

Pristup podacima sa bilo koje lokacije

Pristupite podacima u okviru vaše kompanije uključujući elektronsku poštu, baze podataka, dokumenta, interne aplikacije.

Daljinsko povezivanje

Povezivanje udaljenih uređaja sa centralnim serverom, poput POS terminala, fiskalnih kasa i bankomata, kao i industrijskih uređaja koji se koriste u radu vodovoda, toplana, gasovoda, naftovoda i elektro distribucije.

Praćenje i upravljanje u realnom vremenu

Uz Biznis Data pristup imate mogućnost daljinskog upravljanja i kontrole mašina, kao što su liftovi, klima uređaji, senzori. Takođe, možete da pratite vaša vozila, robu i pošiljke.

Daljinski nadzor

Daljinski nadzor i upravljanje uređajima, kao što su saobraćajne i sigurnosne kamere, semafori. Nadzor autoputeva, saobraćajnica i naplata parkinga.

 

Sigurnost na prvom mestu


Biznis Data pristup je izuzetno sigurno rešenje, koje će obezbediti da vaši podaci budu dostupni isključivo vama, unutar kompanije, bez mogućnosti eksternog ili neovlašćenog pristupa.

Sigurno poslovno rešenje omogućava kreiranje privatnog APN-a, koji obezbeđuje sigurnu komunikaciju između uređaja koji koriste Vip SIM kartice koje su u okviru privatnog APN-a.

Sigurnost povezivanja na vašu kompanijsku mrežu ostvaruje se putem brze Vip, uz pomoć zaštićenih kanala.Za više informacija o Biznis data pristup usluzi: