Ostale usluge

Saznajte kako da bolje kontrolišete troškove na brojevima zaposlenih, kako da podesite skraćeno biranje brojeva, govornu poštu ili kako da pregledate i platite račune online.


Kontrola troškova

Uz pomoć usluge Kontrola troškova određene brojeve u Vašoj kompaniji možete da ograničite na određeni iznos mesečne potrošnje. Nakon što zaposleni, u okviru jednog meseca, dostigne nivo potrošnje, koji ste mu odredili, biće mu omogućeni samo pozivi u okviru firme.

Broj po izboru

Možete da birate svoj pretplatnički broj, ukoliko broj koji želite pre vas nije odabrao neko drugi.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Vip centrima, kod Vip partnera ili pozovite 060 1230.

Skraćeno biranje brojeva

Ova usluga će vam olakšati i ubrzati pozivanje brojeva u okviru firme. Uz pomoć kratkih kodova, više nema potrebe da unesete ceo telefonski broj korisnika, već možete umesto toga da odaberete prethodno definisani kratki kod. Kratke kodove možete da definišete za svakog zaposlenog ili brojeve da usaglasite sa lokalima na fiksnim linijama.

Podrška u svakom trenutku

Za sve potrebne informacije, specijalno za poslovne korisnike, otvoren je poseban Korisnički servis, koji vam je na raspolaganju 24 sata, svaki dan, tokom cele godine na broju 060/1230. Pozivi iz Vip mreže ka Korisničkom servisu za naše poslovne korisnike su besplatni, a naši agenti u Korisničkom servisu će izaći u susret svim vašim potrebama i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Govorna pošta

Uslugu Vip govorne pošte možete da koristite:

  • kada je Vaš telefon isključen
  • ukoliko već razgovarate telefonom
  • kada niste u mogućnosti da prihvatite poziv

Poruke sa govorne pošte možete da preslušate pozivanjem brojeva 7777, 060/7777 ili 061/7777.

Pozivanje ovih brojeva iz Vip mreže se ne naplaćuje.

Tarifiranje usluge govorne pošte u romingu

Preslušavanje govorne pošte u romingu biće Vam naplaćeno prema važećoj ceni za odlazne pozive ka Srbiji. Ukoliko ste u romingu i pozivalac ostavlja poruku na Vašoj govornoj pošti, biće Vam naplaćen dolazni i odlazni poziv (dolazni ka zemlji gde se nalazite, odlazni poziv ka Srbiji), po važećoj ceni rominga za zemlju u kojoj se nalazite.

Ukoliko isključite telefon dok ste u romingu, a imate uključenu govornu poštu, biće Vam naplaćen dolazni i odlazni poziv (dolazni ka zemlji gde se nalazite, odlazni poziv ka Srbiji), po važećoj ceni rominga za zemlju u kojoj se nalazite.

Kako bi smanjili troškove rominga, možete da isključite govornu poštu dok ste van zemlje.

Deaktivacija/Aktivacija govorne pošte

Ukoliko želite da isključite govornu poštu, pošaljite SMS poruku sa tekstom Ne na 7777. U tom slučaju pozivaoci, koji Vas budu zvali dok razgovarate telefonom, čuće signal za zauzetu liniju.

Ukoliko želite da ponovo aktivirate govornu poštu, pošaljite SMS poruku sa tekstom Da na 7777.

Provera potrošnje

Kao poslovni korisnik moći ćete na jednostavan način da proverite stanje na vašem računu. Pošaljite SMS sa znakom "?" na 1260. U bilo kom trenutku ćete moći da znate koliko je besplatnih minuta i SMS-ova utrošeno, kao i stanje na Vašem računu (uključujući PDV), ne uključujući mesečnu pretplatu.

Online račun

Sve Vaše račune možete da vidite i na internetu uz pomoć besplatne usluge Online račun. Osim ovoga, možete da se:

  • informišete se o trenutnom zaduženju
  • pristupite računima za poslednjih 12 meseci
  • pristupite listingu poziva za poslednjih šest meseci
  • preuzmete kopije izdatih računa

Proknjižavanje uplata

Ukoliko ste račun uplatili sa pogrešnim pozivom na broj ili kako biste u što kraćem roku reaktivirali broj koji je suspendovan, možete da pošaljete dokaz o uplati računa na e-mail uplate.poslovnikorisnici@vipmobile.rs.


Na samoj uplatnici potrebno je da navedete barem jedan od brojeva telefona iz grupe, matični broj firme ili broj Vip ugovora.

Elektronski račun

Aktivirajte Elektronski račun i sačuvajte našu životnu okolinu i doprinesite smanjenju količine dokumentacije na vašem stolu.


Status uređaja na popravci

Status uređaja na popravci

Imei
Submit

IMEI broj uređaja iz Vip ponude je napisan na kutiji uređaja, garantnom listu, korisničkom ugovoru i ispod baterije (ako uređaj ima integrisanu bateriju, IMEI broj je napisan ispod poklopca).


IMEI broj mobilnog telefona možete da saznate pozivom kratkog koda *#06#.