Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu

Šta je Vip SOS kredit i kako se aktivira?

Ukoliko ostaneš bez kredita u trenutku kada ti je najpotrebniji, Vip SOS kredit od 75 dinara je prva pomoć u ovakvim situacijama.

Usluga SOS kredita namenjena je Vip prepaid korisnicima i korisnicima Sigurica tarifa. Za korišćenje SOS kredita neophodno je imaš manje od 30 dinara kredita i da je barem jednom od aktivacije kartice, uplaćena dopuna u iznosu od najmanje 200 dinara.

 

 

SOS kredit iz Srbije možeš da aktiviraš:


Check mark putem Moj Vip servisa na adresi www.vipmobile.rs/mojvip,
Check mark slanjem besplatne poruke sa tekstom SOS na 1261,
Check mark pozivanjem kratkog koda *123# - na prikazanu poruku, kao odgovor, pošalji broj koji stoji ispred opcije Ostalo, a nakon toga, kao odgovor, pošalji broj koji stoji ispred opcije SOS kredit,
Check mark slanjem besplatne poruke sa tekstom ? na 1200 - na prikazanu poruku, kao odgovor, pošalji broj koji stoji ispred opcije Ostalo, a nakon toga, kao odgovor, pošalji broj koji stoji ispred opcije SOS kredit.

 

 

Kada si u romingu, SOS kredit možeš da aktiviraš besplatnim pozivom kratkog koda *123# (deo SOS kredit).

SOS kredit od 75 dinara možeš da iskoristiš za sadržaj koji god želiš - pozive i poruke u zemlji i inostranstvu, MMS i usluge sa dodatom vrednošću - VAS. Slobodno možeš da koristiš i u kombinaciji sa drugim prepaid promocijama.

Usluga SOS kredita naplaćuje se 25 dinara od prve sledeće dopune. Sledeći put kada dopuniš svoj račun, on će biti umanjen za iznos od 100 dinara.