Unapređenje Vip mreže 2016

 

Poštovani korisnici,

Vip mobile i tokom 2016. nastavlja sa velikim projektom unapređenja 2G i 3G mreže širom Srbije kako bismo obezbedili još bolji kvalitet vaše mobilne komunikacije.

Počevši od maja pa sve do oktobra, modernizovaćemo našu mrežnu 2G i 3G infrastrukturu uređajima najnovije generacije, i to na više od 180 lokacija širom Srbije.

Unapređena mreža će vam obezbediti veću pokrivenost signalom, na otvorenom i unutar objekata, na ključnim putnim pravcima i bolji kvalitet razgovora. Dodatno, mnoga manja mesta će dobiti i 3G i 4G signal, uz brži mobilni internet.

Ovogodišnje unapređenje mreže obuhvata sledeće delove zemlje: Zapadnu, Severnu i Južnu Bačku, Zlatibor, Taru, Pešter, Raški i Moravički okrug.

Tokom trajanja radova na zameni postojeće opreme novom moguće su kratkotrajne povremene smetnje u mobilnom signalu, pa vas unapred molimo za strpljenje i razumevanje. Ukoliko primetite teškoće u saobraćaju, na svojim telefonima podesite automatsko biranje mreže, u okviru opcije: „Podešavanje mreže“. Korisnici koji žive u pograničnim područjima na svojim telefonima treba ručno da podese biranje mreže, u okviru opcije ,,Podešavanje mreže’’, i odaberu mrežu prvog dostupnog domaćeg operatora. Stručne ekipe su osposobljenje da planirane intervencije izvedu brzo i efikasno kako bi eventualne poteškoće bile svedene na minimum.

O rasporedu, trajanju radova i načinima podešavanja telefona korisnici će redovno biti obaveštavani putem Vipovih SMS poruka, Korisničkog servisa i na prodajnim mestima.

Zahvaljujemo se unapred na strpljenju i razumevanju za naše napore da vam ponudimo najbolje korisničko iskustvo na tržištu.