Delimo znanje, digitalno osnažujemo zajednicu
Edukujemo i pružamo podršku deci, roditeljima i starijima u digitalnom opismenjavanju.

 

Podržavamo digitalne roditelje

Kreirali smo Bezbedni klinci portal za digitalne mame i tate, koji putem tekstova, saveta psihologa i zabavnog sadržaja edukuje roditelje kako da zajedno sa svojom decom koriste internet na najbolji i najbezbedniji način.

Omogućujemo edukaciju svuda

Znanju ništa ne može da stane na put, bila je naša vodilja na projektu 4G učionica. Školarci iz isturenih odeljenja škola širom Srbije dobili su priliku da se digitalnu edukuju. Pristup digitalnim sadržajima omogućen im je putem Vip 4G mreže, koja pokriva i najudaljenije krajeve naše zemlje.

Edukujemo bake i deke

Ne priznajemo ograničenja i smatrama da godine nisu prepreka za ulazak u digitalni svet. Upravo zato, već dugi niz godina, organizujemo besplatne digitalne radionice za naše starije sugrađane koji tako stiču osnovna znanja iz oblasti upotrebe računara, interneta i različitih digitlnih uređaja. Do sada smo realizovali 14 radionica širom Srbije, sa više od 300 polaznika.

Borimo se za znanje

Podržali smo projekat Fonda B92 Bitka za znanje donacijom od 30.000 evra, što je najveća suma iz korporativnog sektora koja je stigla na adresu ove inicijative. Ovom donacijom opremili smo škole u 10 gradova mBot robotima i stvorili uslove za digitalnu nastavu u 10 škola u manjim mestima širom Srbije.