Sponzorstva

 

Vip i Odbojkaški savez Srbije - uigrani tandem na mreži

 

Kao generalni sponzor Odbojkaškog Saveza Srbije od januara 2008. godine, Vip investira u srpsku odbojku kako bi doprineo popularizaciji ovog sporta, istovremeno uvećavajući pozitivan učinak ovog sponzorstva na Vipov brend. Pozitivna energija, timski duh, šarm i harizma naših odbojkaša i odbojkašica savršeno se uklapaju u ono što Vip promoviše - da su dobra komunikacija i timski rad podjednako važni u sportu, kao i u životu. Uz Vipovu podršku nacionalni timovi su uspešno učestvovali na različitim prestižnim međunarodnim takmičenjima i osvojili brojne medalje, čime se Vip pokazao kao pravi partner koji ume da prepozna vrhunske i originalne domete u oblasti sporta.


Osim što podržava dvoransku odbojku, Vip je kreirao i razvio profesionalne i atraktivne turnire u odbojci na pesku, kako nacionalne - Vip Beach Masters (VBM) tako i međunarodne - CEV evropski šampionat.


Odbojkaški savez Srbije i Vip organizuju Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku - Vip Beach Masters od 2008. godine, kako bi popularizovali ovaj sport i promovisali mlade talentovane igrače. Spajajući takmičarski duh, dobru atmosferu, ali i lepotu ovog dinamičnog kolektivnog sporta, ovo prestižno takmičenje okuplja najbolje odbojkaše iz Srbije i regiona i doprinosi poboljšanju kvaliteta odbojke u našoj zemlji. Deveto po redu prvenstvo, održano je u čak devet gradova Srbije - Kraljevu, Čajetini, Velikom Gradištu, Baču, Zrenjaninu, Somboru, Šapcu, Novom Sadu i Beogradu, gde su proglašeni novi šampioni i šampionke. U svim gradovima održavanja turnira, nije izostala ni zabava za najmlađe posetioce, pa su mališani uzrasta do 14 godina imali priliku da se oprobaju u ovom olimpijskom sportu u okviru besplatne Vip Beach Masters škole odbojke, koju vodi naš proslavljeni odbojkaš, Vanja Grbić. Od svog osnivanja pre šest godina, kroz ovu školicu prošlo je više od 12.000 dečaka i devojčica.


U okviru partnerstva sa Odbojkaškim savezom Srbije kompanija Vip mobile realizuje i brojne drušveno odgovorne projekte u cilju popularizacije sporta kod dece i omladine.

 

Vip s ponosom podržava Beogradski festival igre

 

Uživajući u tituli jedne od najistaknutijih evropskih manifestacija, Beogradski festival igre svakog proleća okuplja najprestižnije plesne kompanije i predstavlja publici atraktivan izbor naslova sa svetske scene. Kao glavni partner Beogradskog festivala igre, Vip mobile je uveo prepoznatljiv model ulaganja velikih kompanija u srpsku kulturu, dok zajednički kreiran slogan „Komunikacija u pokretu“, najbolje oslikava snagu devetogodišnje saradnje. Popularizaciji umetničke igre u Srbiji Vip doprinosi i nagradom „Vip poziva“, jedinstvenim priznanjem koje se dodeljuje istaknutim domaćim plesnim umetnicima sa zapaženom karijerom van granica naše zemlje, kao i novinarskom nagradom „Vip iskorak“.


Kroz prateći projekat „Vip talenti“, Beogradski festival igre i Vip mobile uključuju najmlađe baletske talente u visoko kvalitetne obrazovne i praktične radionice koje drže vrhunski mentori i doprinose njihovom usmeravanju na putu profesionalnog bavljenja umetničkom igrom.


U želji da se nadalje unapređuje domaća scena umetničke igre, u okviru projekta „Vip talenti“, 2016. godine pokrenut je konkurs za domaće koreografe, nudeći šansu za njihovo predstavljanje domaćoj i međunarodnoj publici, u okviru svake naredne edicije festivala. Na taj način, ustanovljava se proces selekcije srpskih učesnika na Beogradskom festivalu igre, i daje veći i vidljiviji podstrek domaćem plesnom stvaralaštvu.